Ekonomija

Crna Gora na Forbsovoj listi destinacija koje treba posjetiti 2020. godine

Arhiva

Magazin Forbes objavio je vodič za odabir najboljih destinacija koje bi trebalo posjetiti 2020. godine, na top 20 listi našla se i Crna Gora, a posebno je istaknut Kotor.

“Zašto? Crna Gora, skriveno blago Jadrana, postaje sve poželjnija mediteranska destinacija i više se ne smatra siromašnim komšilukom Hrvatske”, navodi Forbes, koji je našoj zemlji dodijelio 13. poziciju na listi.

Danas se, dodaje se u tekstu, Crna Gora razvija kao luksuzno utočište.

“Aman Sveti Stefan, najluksuzniji crnogorski hotel, podigao je ljestvicu crnogorskog ugostiteljstva na viši nivo, a Marriott International upravo je najavio da će dovesti brend Ritz-Carlton u Crnu Goru 2023. godine”, ističe Forbes.

Foto: Forbes/Screenshot

Magazin savjetuje da bi Crnu Goru trebalo da posjete svi aktivni putnici koji vole planinarenje i avanture, ali i parovi koji žele opuštanje i privatnost.

“Ne propustite: Kotor, još jedan zidani dalmatinski grad, koji putnicima nudi impresivno i prirodno iskustvo. Jedan je od najbolje očuvanih starih gradova na jadranskoj obali i u njemu se može vidjeti mnogo crkava i muzeja”, zaključuje Forbes.

Ž.N.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mojsilović
Gost
mojsilović

Dalmatinski grad. Eto fino baš.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Prodajem papagaja …povoljno …moze zamjena za june …po mogucnosti da3 daje mlijeko..

CrnogorciSuSrbi
Gost
CrnogorciSuSrbi

Da li ce ekonomija Crne Gore prezivjet do tada?

Ko? Ja!
Gost
Ko? Ja!

Opet?

Send this to a friend