Ekonomija

Crna Gora prva u svijetu dobija Viber pretplatničku uslugu

Foto: Rakuten Viber

Crna Gora je prva zemlja na svijetu koju je Rakuten Viber – globalni lider u privatnoj i bezbjednoj razmjeni poruka i glasovnoj komunikaciji – izabrao da svoju premijum pretplatničku uslugu od danas učini dostupnu korisnicima u njoj.

Korisnici iz Crne Gore koji odluče da se pretplate na Viber Plus će biti prvi na svijetu koji će imati mogućnost da aktiviraju nove i uzbudljive usluge i funkcionalnosti – dostupne ekskluzivno članovima pretplatničkog kluba. Naravno, sve ostale standardne i do sada svakodnevno korišćene usluge i funkcionalnosti Viber aplikacije će ostati besplatne za sve korisnike širom svijeta.

Za samo 1.99 dolara mjesečno, pretplatnici Viber Plusa će imati na raspolaganju dodatne vrijednosti iz novih funkcionalnosti koje aplikacija nudi – uključujući:

  • Viber bez reklama: Koristite Viber bez pojavljivanja reklamnog sadržaja treće strane – i fokusirajte se na komunikaciju – bez ometanja;
  • Otključan pristup stikerima koji se naplaćuju: Istaknite se uz visoko-kvalitetne i izražajne pakete stikera koji se naplaćuju standardnim korisnicima – i pojačajte vaše prepiske uz tematske vizuale za svaku manje ili više važnu priliku;
  • Tehnička podrška – uživo: Premijum korisnicima će biti dat prioritet u pružanju usluga podrške od strane našeg tima za korisničku podršku. Ovo znači da ćete danonoćno imati na raspolaganju ličnu pomoć kroz samo jedan klik – ako budete imali neki problem ili vam bude bila potrebna pomoć bilo koje vrste u vezi aplikacije;
  • Jedinstvene ikonice aplikacije: Promijenite vašu reprezentativnu ikonicu na Viberu – na mobilnim ili desktop uređajima – u jedinstveni vizual poput jednoroga, tema koje sadrže prikaz noći ili bljeska i ostalih;

Svi članovi Viber Plus pretplatničkog kluba će dobiti i verifikacioni bedž uz njihov avatar (profilnu sliku) čime se potvrđuje njihova premijum pretplata. Kako bi se ova nova usluga aktivirala, korisnici će prvo kliknuti na “Još” u donjem desnom uglu aplikacije – a zatim na naznačenu Viber Plus funkciju kako bi započeli proces.

“Kroz uvođenje naše premijum pretplate napokon smo u mogućnosti da našim brojnim čestim korisnicima i ljubiteljima učinimo dostupnim poželjne nove funkcionalnosti i iskustva”, napominje Atanas Rajkov, Podpredsjednik odjeljenja za razvoj aplikacije Rakuten Viber. “Uz Viber Plus šaljemo poziv zajednici Viberovih korisnika da prvi pristupe najnovijoj tehnologiji i industrijskim standardima kroz medijski sadržajno bogatu komunikaciju – predvođeni od strane naših vjernih korisnika iz Crne Gore”.

Ova usluga će fazno biti dostupna u ciljnim regionima svijeta – počevši sa Crnom Gorom, Češkom Republikom, Švajcarskom, Kuvajtom i Australijom. Dodatne Viber Plus funkcionalnosti nalaze se već u fazi razvoja i biće uskoro predstavljene. Sve trenutno dostupne usluge i funkcionalnosti na aplikaciji Viber će ostati besplatne za sve standardne korisnike Vibera.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Burin
Gost
Burin

Miskim da ce u CG imati 0 pretolatnika. Svakako se viber koristi za skanje poruka, a oni koji nemaju novca za racun I xa razgovor. Takvi sigurno nece platiti dodatne usluge, koje su uz to I prilicno besmislene.

vlado
Gost
vlado

Dok ima ovaca bice i cobana

Krsto
Gost
Krsto

Vau, kakav dijapazon novih funkcija na viberu za samo 2€ mjesecno…Trcim da se pretplatim.

nikšić🇲🇪
Gost
nikšić🇲🇪

Crna Gora je jedina u svijetu uz Srbiju koja koristi Viber

Budva_89
Gost
Budva_89

Ha ha ha , jes , ovi turisti iz EU ga nemaju odavno

Prosječni
Gost
Prosječni

Ne treba mi ovo ništa. A svakako im hvala.

Send this to a friend