Ekonomija

Danas i sjutra vršiće se preusmjerenje saobraćaja na dijelu autoputa zbog postavljanja tetra sistema

Tunel Djurilovac/ Foto; Mediabiro

Direktor sektora upravljanja i održavanja autoputa Andrej Mihailović u izjavi za Mediabiro naveo je da će se danas i sjutra vršiti preusmjerenje saobraćaja zbog postavljanja tetra sistema.

„Kao što možete vidjeti iza nas je preusmjerenjen saobraćaja na dvosmjerni kroz tunele Đurilovac i Kosman. Danas je u toku izvođenje planiranih radova na postavljanju kabla za digitalni sistem komunikacija, tzv. TETRU koja se koristi za rad hitni službi, policije, hitne pomoći, vatrogasaca, vojske kao i službi auto – puta koji rade na održavaju i nadzoru auto – puta”, kazao je Mihailović za Mediabiro.

Radovi biće izvođeni danas i sjutra a kako kaže Mihailović, saobraćaj kroz tunele Đurilovac i Kosman će biti dvosmjerni.

“Ono što moram apelovati na sve vozače da poštuju saobraćajnu signalizaciju, a sve ono što se radi na auto – putu, sve je na vrijeme i blagovremeno postavljeno od saobraćajne signalizacije od usporenja na manje brzine ograničenja do toga da je jedna traka ukinuta za saobraćaj i da je dvosmjerni saobraćaj”, zaključio je Mihailović.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
Put putujeJajaAlienware
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Put putuje
Gost
Put putuje

Sobro ste ih zaboravili, eto ste imali 3 god da to postavite..

Jaja
Gost
Jaja

Zar autoput još nije završen

Alienware
Gost
Alienware

A grijace ce naknadno, zimi?

Send this to a friend