Ekonomija

Danas otvoreni, već sjutra se zatvaraju oglasi u TO HN: Nude i stan i hranu!

Turistička organizacija Herceg Novi raspisala je danas nekoliko oglasa za nova radna mjesta, prenosi Radio Jadran.

Oni traže dva saradnika za računovodstveno finansijske poslove, na neodređeno vrijeme. Jednom, pored stalnog posla, nude i porodični stan, kao i obezbjeđenu ishranu, a drugom ti uslovi nisu obezbijeđeni. To je novo radno mjesto u ovoj turističkoj kući.

Takođe, u TO Herceg Novi traže saradnika za marketing i odnose sa javnošću, kao i menadžera za marketing i odnose sa javnošću, a sve na neodređeno vrijeme. Oglasi su otvoreni do sjutra.

I neki Sekretarijati u Opštni su raspisali oglase za nekoliko radnih mjesta. Kabinet predsjednika traži dva samostalna savjetnika za odnose sa javnošću i samostalnog savjetnika – administratora.

Zatim, Služba za upravljanje ljudskim resursima opštine Herceg Novi traži diplomiranog pravnika. Sekretarijatu za komunalne djelatnosti i ekologiju potreban je savjetnik za poslovni menadžment, Sekretarijat za društvene djelatnosti i sport samostalni savjetnik za sport.

Radna mjesta su na neodređeno vrijeme, a oglasi su otvoreni su do 9. marta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mitar
Gost
mitar

Pokušao je DPS da smijeni čelne ljude Izbora u Turističkoj organizaciji,ali bez uspjeha.Sada Izbor udomljava svoje ljude sa oglasima od 8 sati trajanja,sa stanom i hranom…

montanjero1
Gost
montanjero1

Valjalo bi mi ovo sa ishranom, u kakvi solidni restoran, stan Imam, ali nema ko kuvati, posebno znanje i vjestine , navedene u propozicijama Imam najvecim dijelom, jedini problem- ovo sam kasno vidjeo.

Send this to a friend