Ekonomija

Davidović: Ako Željezara ne funkcioniše, radnici i ja zajedno propadamo

Miodrag Daka Davidović

Novi sastanak predstavnika Tosjali grupe i privrednika Miodraga Davidovića, održaće će se danas, nakon čega će, kako kaže, biti mnogo bliži rješenju situacije u vezi sa Željezarom. Poručio je i da kompanija Neksan od države ne traži nijedan cent.

“Pa mi ne kupujemo kutiju šibica, mi moramo da ispregovaramo s Turcima i mi s Turcima imamo sastanak ponovo u 14 časova, poslije koga ćemo sigurno biti mnogo bliži rješenju nego danas”, ističe Davidović.

On navodi da žele da pregovore dovedu do kraja, te da od države ne očekuju nijedan cent.

“Ne tražimo subvencije za struju ne tražimo subvencije za proizvodnju. Ne tražimo apsolutno nikakve benefite, ako Željezara može da funkciniše funkcionisaće, ako ne, ja i radnici ćemo zajedno propasti”, ističe Davidović.

A za funkcionisanje je potrebno dosta toga.

“Mora da se vrati Željezari ono sto je oteto, Željezara je 66 godina obezbjeđivala vodu da bi mogla da radi s jezera Liverovići i obezbjeđivala kamen za funkcionisanje krečane iz krečane Budoš koju je sagradila kupila i 66 godina radila Željezara”, navodi Davidović.

Zbog svega, Davidović od nadležnih očekuje odluke kojima će Željezara profunkcionisat. Siguran je da država ima razlog da podrži projekat koji nude i to bez ikakvog komercijalnog odnosa s državom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milos bd
Gost
Milos bd

Ne placas struju ne placas radnike poslovace u plusu. Bas bih volio da mi neko pokaze poslovanje zeljezare u plusu na drugi nacin. Ima jos jedan da je istopis redom pogon po pogon. Dok je ovaj bio direktor zeljezare bile su nepregledne gomile zeljeza koje je iscupao iz zeljezare i donio u Neksan

Semjuel
Gost
Semjuel

Čuš ovoga, propašće zajedno, to im nudiš na kraju epizode ???

Vratite pa-re !!!

Moj Niksic
Gost
Moj Niksic

Svjetski prevarant

eko
Gost
eko

😂😂😂😂😂😂😂 koji klovn.

Trubjela
Gost
Trubjela

A što čekaš propani zajedno sa tvojim partnerima.

Dale
Gost
Dale

Odlično. Hoćeš li se ti prvi baciti s krova željezare ?

roko
Gost
roko

hahahahahahaha, kak si stekao tako ce i otici

Send this to a friend