Ekonomija

Delegacija EPCG na sastanku u Beogradu: Sa predstavnikom francuske EDF grupe razmatrane mogućnosti za saradnju

Foto: EPCG

U Beogradu je danas u prostorijama EPCG d.o.o. Beograd delegacija Elektroprivrede Crne Gore, na čelu sa predsjednikom Odbora Direktora, Milutinom Đukanovićem održala sastanak sa predstavnikom EDF (Électricité de France) grupe, Laurent Paganon.

Tokom sastanka su, kako je saopšteno iz EPCG, razmatrane mogućnosti za saradnju na nivou EPCG grupe i EDF-a, u vezi sa projektima iz obnovljivih izvora energije.

“Iskazan je obostrani interes za saradnju na svim nivoima, kako na navedenim projektima iz oblasti OIE, tako i za eventualnu saradnju i na polju trgovine električnom energijom. Zaključeno je da će se u narednom periodu intenzivirati razgovori i razmjena informacija na svim nivoima”, naveli su u saopštenju.

EDF (Électricité de France) je, pojašnjavaju, državna kompanija i jedna je od najvećih evropskih kompanija za proizvodnju električne energije.

EDF, kako navode, posluje u svim djelovima svijeta i bila je sastavni dio delegacije MEDEF-a (Francuskog poslovnog udruženja-Pokret Francuskih Kompanija) koja se nalazi u dvodnevnoj radnoj posjeti Republici Srbiji i regionu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Jovan
Gost
Jovan

Sastanak su odrzali u prostorijama Elektroprivrede Srbije sa francuzima. Ovo je stvarno šizofrenija žešća.

Send this to a friend