Ekonomija

Deloitte najavio da će iskoristiti zakon kako bi zaštitio reputaciju

Rudnik uglja Pljevlja

Konsultantsko-revizorska kompanije Deloitte iz Beograda saopštila je danas da će, u skladu sa zakonima Crne Gore, razmotriti sva dostupna sredstva kako bi zaštitili ime i reputaciju, jer su, kako kažu, pojedine organizacije i pojedinci u javnosti tendenciozno i profesionalno neutemeljeno doveli u sumnju integritet, nezavisnost i kvalitet njihovih profesionalnih usluga u vezi sa izradom Elaborata o fer vrijednosti akcija Rudnika uglja Pljevlja.

Kako su istakli, jasno i nedvosmisleno stoje iza kvaliteta usluga pruženih prilikom izrade Elaborata.

Deloitte se, naglasili su, u svom poslovanju rukovodi načelima integriteta i profesionalizma.

“Zajedničke vrijednosti i globalni princip poslovanja kompanije Deloitte su temelji naše poslovne kulture i posvećenost kvalitetu i integritetu je u osnovi svega što Deloitte d.o.o. Beograd radi i na taj način se odnosi prema klijentima, zaposlenima i zajednici u kojoj posluje”, zaključuju.

Ž.N.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Leopold Higins
Gost
Leopold Higins

Pošto ste jutros Crnogorci. Sto nema vijesti iz suda. O MANSu da i ne pričmo. E da, smrdite do bolesti.

Ano Minus
Gost
Ano Minus

Deloitte je nezaobilazan kad se spomene pljackaska privatizacija Srbije. Znaju to u DPS.

kerkez
Gost
kerkez

Deloitte je prodavac magle . I to za velike pare . A za još veće vara na velikim transakcijama . U malim zemljama to su loši knjigovodstveni biroi , lošiji od najlošijih knjigovođa .

Karon
Gost
Karon

Kompanija sa milijarderskim portfolijom da dozvoli da je bilo ko na nacin na koji to ovi rade ovako blati?! Pa da su najveci lopovi na svijet svakako nece dozvolit sebi luksuz negativne konotacije! Ocegledno da mnogi ljudi to ne znaju pa ce zbog toga platit velike odstetne zahtjeve

Samopitam
Gost
Samopitam

Ne razumijem na osnovu cega tvrdite da su prodavci magle, a tek da je to los knjigovodstveni biro?!

Send this to a friend