Ekonomija

Demokrate CEDIS-u: Kako stan ne može dobiti fizički radnik sa 30 godina staža, a može član rukovodstva koji je na poziciji od 2019.

Kako to da ne može po javnom pozivu stan dobiti radnik koji ima 30 ili 35 godina staža u kompaniji i koji radi fizičke poslove, a može član rukovodstva koji je na to mjesto došao 2019. godine? Da li je to pravedno, gospodo iz CEDIS-a? Da li je to možda diskriminacija, upitale su večeras Demokrate.

<<<CEDIS: Stambene potrebe se ne rješavaju iz džepa građana, već iz višemilionskog profita kompanije<<<

“Gospodo iz CEDIS-a, ne radi vas, već radi javnosti i građana Crne Gore još jednom prezentujemo dopis koji ste vi napisali i namijenili isključivo za internu komunikaciju nadajući se da neće ugledati svjetlost dana. U tom dopisu jasno stoji da pravo na rješavanje stambenih potreba ima član menadžmenta ili zaposleni na radnom mjestu od posebnog značaja koji ima najmanje dvije godine staža na tim pozicijama. U ovom dopisu se nigdje ne vidi da pravo na rješavanje stambenih potreba imaju radnici i službenici, već isključivo članovi rukovodstva”, navele su Demokrate.

Osvrnuli su se i na izjavu iz CEDIS-a da se stambeno namiruju iz profita, a ne od novca građana.

“A pitamo vas, od čijeg to novca stvarate profit ako ne od novca građana? Mislite da niste dužni domaćinski da upravljate i rspolažete novcem građana? Uskoro će se svaki dokument ispitati i informisati javnost, ali i nadležni organi o svim zatečenim nezakonitim i diskriminatorskim odlukama organa upravljanja CEDIS-a. Svako ko je prekršio zakon odgovaraće pred nezavisnim pravosuđem ove države”, poručile su Demokrate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bnjj
Gost
Bnjj

Upravu su Demokrate. Radnici u Cg su robovi. Plate mizerne.

Send this to a friend