Ekonomija

Demokrate: Vijesti iz nesvijesti prva asocijacija na podmetanja o ukidanju eura

Svi se sjećaju naslova “Vijesti iz nesvijesti”. Sigurni smo da je to svima, prva asocijacija na očajničke pokušaje podmetanja odlazećih autokrata o tome kako će, navodno, buduća vlast ukinuti euro. Nameće se i pitanje na koju publiku odlazeće autokrate računaju objavljujući ovakve besmislice. Da li stvarno misle da postoji neko ko bi im u ovakve tvrdnje mogao da povjeruje, upitale su danas Demokrate.

<<<Buduća vlast ukida euro?<<<

Nova demokratska vlast je, ističu, čvrsto opredijeljena na evropskom putu i odlučna da sprovodi monetarnu politiku EU koja podrazumijeva euro kao valutu plaćanja.

“Jedini ko je mijenjao valute jeste prethodna vlast. A mijenjali su ih tako što su pljačkali, čas u dinarima, čas u markama, čas u eurima. Lopovluk im je bio jedina stabilna valuta, ali ona je eliminisana 30. avgusta”, poručuju Demokrate.

Kako navode u toj partiji, onemogućeni da nastave da se služe tom valutom, vraćaju u upotrebu laž i podmetanja.

“Pritom su i u podmetanjima izgubili na inventivnosti, tako da niko ne može pročitati njihove naslove, a da se ne nasmije. A kad pominjete ukidanje eura, jedino što ćemo ukinuti jeste svaki euro opljačkan građanima Crne Gore. Pljačkanih eura više neće biti, a ono što ste dosad pljačkali biće vraćeno, jer se formira vlast koja počiva na vladavini prava i koja dosljedno i odgovorno sprovodi sve reforme na putu ka EU”, zaključuju Demokrate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Darina
Gost
Darina

Baš se dobro slažete, vi iz trojke.!!!!

Naroz
Gost
Naroz

Čovjek je to javno izjavio, i svoju tvrdnju dokazivao nekom nesuvislom pričom.
Možda je vrijeme da se vi malo osvjestite.

Piksi
Gost
Piksi

Ako vi znate sto pricate, i sto prica neki od vasih koalicionih partnera.Dajte vise usaglasite se, a cini mi se da ste se mnogo uzdigli i Becic i Dritan jer iako ih organski ne podnosim valjda se i DF nesto pita.Necete vi sastavljat vladu no ce te se prije razici.

Marko
Gost
Marko

Demokrate iz nesvijesti! Treba im savjetovati da upoznaju DF i Krivokapica pa nek ih oni obavijeste

Daka
Gost
Daka

Jeste rekao je da će da ukida euro, zato sam ga ja i glasao kao i zbog još mnogo čega

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Srecan ti povratak u proslost!

Asba
Gost
Asba

Hahahaha ispade da si ga dzabe glasao😂

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Nikakvo podmetanje ” odlazece vlasti”
to je izjavio Krivokapic na Srbija info fv i prije izbora , licno gledala !!!
Provjerite “gospodo” Demokrate

MILO NATO CPC
Gost
MILO NATO CPC

Znaju oni to ali njima je cijeli zivot ista prica stalno ih neko klevece, stalno neko laze i stalno je neko drugi kriv i protiv njih..

Hshaha
Gost
Hshaha

Znaci Zdravko govorio u svoje ime i njega cete podrzati za premijera.

Cuca
Gost
Cuca

Cudo da MOrAJU negirati Ovog “sveznalicu ekonomije” ZKrivokspica, on Nezna sta je izjavio ili Zna Ali ne Zna Poslijedice za Promjenu Eura ( u Dinar??}.Prazno, prazno ,i moze biti Ekonomski Tragicno za CG..ako on ili Becic/ plagijator budu vodili Ekonomiju…

Dzontras
Gost
Dzontras

Da li ce nam trenutna vecina ponuditi išta novo nego se non stop okrecati DPS-u i sta su oni uradili? Imate li plan sta ce te Vi iraditi za boljitak Crne Gore? Nemate, vasa vlast ce se bazirati na prici sta je DPS uradio jer drugo nista i ne umijete.

Bokelj
Gost
Bokelj

žalosno ali je tako.

crnomace
Gost
crnomace

tražili ste .gledajte

Send this to a friend