Ekonomija Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović

Divljanje na Miločeru državu može koštati najmanje sto miliona eura, moguće da Aman napusti Crnu Goru

Sveti Stefan

Kompanija Adriatic properties, koja upravlja Svetim Stefanom, najavila je arbitražu zbog nedavnih dešavanja kada je grupa mještana porušila ogradu i napala obezbjeđenje na Miločeru. Ukoliko se ta arbitraža dogodi Crnu Goru to može koštati 100 miliona eura, saopštio je danas predsjednik države Milo Đukanović.

<<<Đukanović: Samosažaljivo prenemaganje Vučića, stavio se u ulogu promotera velikosrpske politike, prekrajanje granica izazvalo bi rat<<<

“Ovih dana sam imao na njihovu inicijativu više razgovora sa investitorima u turističke rizorte u Crnoj Gori. Njihovo zaprepašćenje i strah je onim što su vidjeli posredstvom tv kamera sa Miločera i Svetog Stefana”, rekao je Đukanović nakon današnje dodjele nagrada Privredne komore.

Dakle, kako je naveo, vidjeli su divljanje predvođeno zvaničnikom nove vlasti, makar sa lokalnog nivoa, vidjeli su rušenje nekih objekata koji su sastavni dio investicije koju je realizovao investitor i kao rezultat toga danas imamo najavu operatera koji je na neki način značka, koji je brend Crne Gore kao turistričke destinacije – Amana da ove godine neće otvoriti te objekte sa mogućnošću da napusti Crnu Goru.

“Naravno, investitor kao druga karika u tom aranžmanu bez Amana ne želi da radi u Crnoj Gori. Ono što nam se smiješi nakon onog divljanja jeste arbitraža u Londonu. Ako se ta arbitraža dogodi, ono što sam siguran da ne može proći sa štetom ne manjom od 100 miliona po crnogorski budžet. Može samo više”, poručio je on.

M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Кумара
Gost
Кумара

А колико ће да нас кошта 30 година дивљања ДПС-а?

Građanin Budve
Gost
Građanin Budve

Primitivni ljudi. Tesko nama sa njima… Jedna šaka ulicara sa Sv Stefana ćera brend svjetskog ranga. Tuzno… Drazavo ukljuci se!!!

Darina
Gost
Darina

Odlično, Careviću izgore ti kesa ! Tako viču tvoji.

Hmm
Gost
Hmm

Kao znak solidarnosti, sve hotelske grupe i hotelijeri, treba da stanu uz Aman i da iskazu znak protesta prema ovoj i ovakvoj Vladi, i po mogucnosti isto zaprijete da ne otvore svoje hotele za goste ove sezone. Pa da vidimo ko je i kakva VladaCG i kakva su ovi novi vlastodrzci.

Pule
Gost
Pule

Vi iz DPS slobodno zatvorite svoje hotele. Samo nemojte da tražite pomoć i podsticaje kad puknete ljetos.

Baki
Gost
Baki

Evo se organizujete svaki dan pa vas se ne može skupiti više od 300 na jednom mjestu. Za inat vladi, ti bi zatvorio hotele? Biće da su i tebe bivši častili koji kvadrat i dobar štek imaš kad navijaš da propadne sezona. Ili si dijasporac, treće nema

ojha
Gost
ojha

Bravo eksperti

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

Ako do toga dođe,oduzeti Careviću imovinu!!

Grbljanin
Gost
Grbljanin

A što će sad “Carska” kuća Carevića iz Krimovice
kako teče Zdravko Krivokapić?

Send this to a friend