Ekonomija

Dobri poslovni rezultati Aerodroma

Aerodromi Crne Gore su u 2019.godini, kao i u predhodne tri godine, ostvarili izvanredne rezultate, što daje šansu da ovo preduzeće uspješno prebrodi krizu koju je izazvao Korona virus, zaključeno je na sjednici Odbora direktora kompanije.

Predsjednik Borda direktora ACG Dragoljub Bulatović ocijenio je da će industriji vazdušnog saobraćaja trebati značajan vremenski period do oporavka i povratka na period prije globalne pandemije, koja je dovela do gotovo potpunog pada saobraćaja.

Bulatović je kazao da je na sjednici odlučeno da aktivnosti Odbora direktora i izvršnog menadžmenta sada budu u funkciji savladavanja izazova koji slijede, kao i pripreme kompanije za valorizaciju potencijala kad se za to steknu uslovi.

“Zbog toga smo već uveli mjere racionalizacije i štednje, koje će doprinijeti održivosti preduzeća u narednom periodu i omogućiti njegov ubrzani razvoj čim se steknu uslovi”, kazao je predsjednik Borda ACG.

Odbor direktora je takođe pozdravio činjenicu da je višedecenijski izazov uvođenja noćnihm operacija na tivatskom aerodromu uveden u posljednju projektnu fazu, što bi značilo da se već sledeće sezone očekuje da ova vazdušna luka obezbijedi noćni saobraćaj aviokompanijama.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
LSCG
Gost
LSCG

Ovakvih ljudi je potrebno sto vise Crnoj Gori. Sjesti u vrucu fotelju Aerodroma i znati voditi kompaniju do nebeskih visina , oprostiti milione a ostati poxitivan i dalje nastaviti sa partnerom MA kohi gomila dog i cekati novi dan oprosta. Bravo vilo ljutska

Kenzobrat
Gost
Kenzobrat

👍👍👍👍👍👍👍

Branko
Gost
Branko

SVAKA CAST BULATOVICU 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

Trebaljevo
Gost
Trebaljevo

Mlade snage kao Bulatović su budućnost.
Pametno i operativno, mudre odluke u pravo vrijeme!
Rezultat ne moze da izostane.

Jole123
Gost
Jole123

Konacno nam aerodromi izgledaju evropski. Kad se radi u opstem interesu, kad imamo strucne ljude koji znaju sta rade. Svaka cast za sve uradjeno u proteklom periodu. Samo tako nastavite. Pozdrav

Noname
Gost
Noname

Svaka cast na ostvarenim rezultatima!

Ana
Gost
Ana

Bravo 👏

Keks2
Gost
Keks2

Konacno nam aerodromi lice na evropske, ovi rezultati i rad su ohrabrujuci, ovako se radi!

Pjer
Gost
Pjer

Vidjeli ti evrope prijatelju
Ja ti garantujem da nema gorih u evropi
Po svemu
Prosetaj malo uvjeri se sam
Dati bude lakse mozda
Ni Beogradski nije odmako od nas

Zorica
Gost
Zorica

Svaka cast na ostvarenim rezultatima!

KaO
Gost
KaO

Svaka cast, Cestitke!

Rambo
Gost
Rambo

Ja mislim da je koncesija aerodroma prava stvar da se unaprijed rad istog i infrastruktura, a pozitivni rezultati poslovanja govore da se vec sad krecemo dobrim putem.

King of queen
Gost
King of queen

Aerodromi su nam znacajno unaprijedjeni, konacno su poceli da lice na evropske aerodrome a to se upravo desava kada se izadje iz licnih i politickih interesa i pocne raditi u opstem dobru, od svakog preduzeca mozemo ocekivati da bude u plusu kada dovedemo normalne ljude koji znaju svoj posao i kada rade u interesu gradjana! Ovo je ohrabrujuce u ovom… Više »

Djuro
Gost
Djuro

Svaka cast za ostvarene rezultate, samo tako i nastavite!!!

Gale
Gost
Gale

Čestitam na ostvarenim rezultatima a pogotovo na mjerama štednje jer je to u ovom trenutku najvažnije! Samo ozbiljni kadrovi nas mogu spasiti, svaka čast za Dragoljuba!

Keks2
Gost
Keks2

Tako je, slazem se sa tobom!

Kolasinac
Gost
Kolasinac

Gospodin Bulatović je profesionalac, svaka čast za ostvarene rezultate, upravo uspjesne politike preduzeca su jedina sansa da opstanu u ovom trenutku!

Send this to a friend