Ekonomija

DPS o planu URA-e za City kvart: Ništa novo, sve to je planirano

GP URA predstavio je danas  svoj “Plan za izgradnju City kvarta”, koji, između ostalog, ima u planu gradnju vrtića, osnovne škole, Doma zdravlja i centra za kulturu. Iz Kluba odbornika DPS-a  Glavnog grada kažu da time URA  nastavlja plagijatorsku praksu, uz to preuzimajući ingerencije Vlade, više ministarstava i lokalne uprave.

“I pored najbolje volje da u navodnom planu minornog pokreta URA za City kvart nađemo šta to oni predlažu, to nam nikako ne polazi za rukom, osim ako se ne odnosi na prepisivanje škole, vrtića, doma zdravlja, iz postojećeg Detaljnog urbanističkog plana za ovaj dio. URA naravno nastavlja plagijatorsku praksu, uz to preuzimajući ingerencije Vlade, više ministarstava, lokalne uprave. Javnost posebno zabavlja kad je u URA pominju „interes građevinskih kompanija, maksimiziranje profita i niski kvalitet gradnje“, jer je to upravo i prva asocijacija građana na pomen političkog pokreta URA,” istakli su iz DPS-a.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljuta
Gost
Ljuta

ima li ista da dps nije PLANIRAO..MAROVIC I BUDVA SU NESPORAN DOKAZ…sto su od planiranog ucinjeli

Shade
Gost
Shade

DUP-om jeste sve predvidjeno, ali dok se ne izgradi samo je mrtvo slovo na papiru. Skola, vrtic, dom zdravlja, kulturni centar, zelenilo, sve je to velika potreba tog dijela i vlast mora ubrzati izgradnju istog!

Boki
Gost
Boki

A da li Zarko radi kvalitetne zgrade?? Smeta vam sad i Sity, jeste da ima nedostataka ali sve ce biti kompletirano jer DUP-om je predvidjena i skola i vrtic itd… Zamjerka jedina jer nema zelenila!

Send this to a friend