Ekonomija

DPS: Svojim besmislicama Rovčanin zamajava i vrijeđa inteligenciju građana Pljevlja

Nikola Rovčanin

Skoro dvije godine gospodin Rovčanin sa pozicije izvršnog direktora EPCG zamajava Pljevljake, i to sve u svrhu sticanja jeftinih političkih poena. Sama rekonstrukcija TE Pljevlja kasni zbog neznanja ali prije svega katastrofalnog ponašanja Rovčanina i njegovih “Gigawat” stručnjaka, poručili su iz Opštinskog odbora DPS Pljevlja.

<<<Rovčanin: Raspisan tender za topifikaciju Pljevalja, na jesen prvi metri toplovoda<<<

Nikad kraja, kako kažu, egzibicijama i “folirantskom pristupu Demokrata i njihovog predsjednika u Pljevljima”.

“Nemojte da se krijete iza izjava filozofa koji kada pričaju o toplifikaciji, saopšte da su srećni što nijesu ranije stvoreni preduslovi za nju, i u napadu ekstaze mlate praznu slamu”, poručuju iz pljevaljskog DPS-a.

Iz te partije kao, kažu, “eklatantan primjer šarlatanstva” je priča oko urbanističko-tehničkih (UT) uslova oko koje je, ističu, Rovčanin “prosipao maglu nezapamćenu na javnoj sceni”.

“Vjerovatno u skladu sa svojim stručnim referencama i znanjem dotični direktor ucrtao je slobodnom rukom i flomasterom, a onda naručio video prezentaciju nove trase budućeg vrelovoda. I onda se sjetio da mu je za to potrebna i odgovarajuća dokumentacija”, navode iz pljevaljskog DPS-a.

Pozivaju Rovčanina da odgovori “za koju trasu je dobio urbanističko-tehničke uslove od nadležnog ministarstva”.

“Optuživao, pisao, vrijeđao a na kraju… Odgovorite gospodine Rovčanin za koju trasu ste dobili UT uslove od nadležnog ministarstva? I ako imate imalo odgovornosti makar se izvinite ako ne onima koje ste pokušali da uvrijedite onda građanima, koje ste zamajavali sa vašim besmislicama. Ako vi ne odgovorite mi ćemo”, zaključuju u saopštenju.

Send this to a friend