Ekonomija

Đukanović: Boljim poslovnim ambijentom do povećanja životnog standarda

Milo Đukanović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku predsjedniku Asocijacije menadžera Crne Gore Budimiru Raičkoviću, rukovodstvu i članovima Asocijacije povodom prvih pet godina rada.

“Vaša nastojanja da se mijenja svijest o značaju menadžerske profesije, fokusiranost na ljudske resurse i ambicije koje kao poslovna asocijacija iskazujete, jasno potvrđuju zalaganja za vrijednosti koje su potrebne savremenom crnogorskom društvu. Razvoj privatnog sektora i poslovnih asocijacija koje okupljaju predstavnike privatnog sektora, jedan su od uslova dinamičnijeg ekonomskog razvoja i stvaranja boljeg poslovnog ambijenta u Crnoj Gori, koji će dovesti do povećanja životnog standarda i zaposlenosti. Izgradnja stabilnog i dugoročnog partnertsva poslovnih asocijacija i državnih institucija, nije samo pokazatelj rastućeg nivoa socijalne odgovornosti privatnog sektora, već i potvrda povjerenja u sistem koji gradimo”, navodi se u čestitci Đukanovića.

On je uvjeren da će napredak savremene Crne Gore, članice NATO, zemlje na poodmaklom putu ka EU, multietničke zajednice koja je važan faktor regionalne stabilnosti, biti brži kako se budu ostvarivali ciljevi za koje se zalažu poslovni lideri okupljeni u brojnim poslovnim asocijacijama u Crnoj Gori, među kojima Asocijacija menadžera Crne Gore ima važnu ulogu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
NEKO NOVO DOBA
Gost
NEKO NOVO DOBA

Vama zivotni standard ne prestaje da raste legalnim kriminalom ali zato gradani sve placaju a nasljedice to njihovo potomstvo za vasu djecu

Mario
Gost
Mario

Ja bih ekonomsku politiku okrenuo samo uvozu banana iz juzne..dobra zarada dolje su bas jeftine a kod nas skupe dosta..vidis kako voliju dobro ide banane su cudo..

Avro
Gost
Avro

Bravo. Neka si nas opomenuo zbog činjenice da nismo razvili privatni sektor. Mada se,ako ćemo pravo,nismo o tome ništa ni pitali. Taman koliko o NATO paktu. Nadamo se da ćeš nas svojim vizionarstvom izvući iz krize u koju smo neznaveni upali. Šteta što se prije 30 g.nije pojavio neko sa tvojim znanjem i energijom,nego smo se muka mučili bez tebe.… Više »

Send this to a friend