Ekonomija

Predsjednik države o gašenju KAP-a: Treba imati obraz debeo kao đon pa dozvoliti ovakvu bahatost

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović komenatarisao je današnju poruku direktora firme Uniprom, u čijem vlasništvu je Kombinat aluminijuma Podgorica (KAP) Veselina Pejovića koji je najavio gašenje KAP-a, te da će bez posla ostati preko 500 radnika.

Milo Đukanović
Milo Đukanović

<<<Pejović najavio gašenje KAP-a i otkaze za 500 radnika<<<

“Mi danas iz političkih razloga imamo to da se ugasio posljednji privredni subjekat. Treba imati obraz debeo kao đon pa dozvoliti da se ovakva bahatost odvija u našoj zemlji. Prava vlada bi učinila sve da sačuva investitore, a sadašnja se prema njima, ipak, određuje revanšistički”, kazao je Đukanović.

Kompanija Uniprom, koja je vlasnik KAP-a, najavila je ranije da će obustaviti proizvodnju zbog visokih cijena struje i otpustiti 500 radnika.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Patriota1
Gost
Patriota1

Ovi unistise drzavu i sve sto je Crnogorsko …..

ABAZDOVIC DRITA
Gost
ABAZDOVIC DRITA

Ti presjednice ka da neznas da su je vec jednom palili drzavu i klali zelenase18 krali bogomolje crnogorske pa sto nebi i sad apostoli pih i sto te vise napadaju mi te vise volimo

Dado
Gost
Dado

Briga Vesa sto ce litijasi cinjet….ima on dosta a svaki mi cent bio srecan….no greota od ovih ljudi sto ostase bez hljeba….treba Milutin i Rovcanin da daju plate litijasima koje su uposlili…🤯

Orli-Ban
Gost
Orli-Ban

Pošto Pejović kaže da ne želi da uradi ništa na štetu građana Crne Gore, onda građani treba da dobiju domaću struju prije njega, sve što građani ne potroše dobija KAP po povoljnoj dosadašnjoj cijeni, sve što mora da se uveze uvozi KAP po tržišnim cijenama

Pedja*
Gost
Pedja*

Najveca pomoc KAP-u je pristojna cijena el. energije , a to vlada neda i tako ga gasi.
Pejovic moze bez KAP-a , ali drzava nemoze .

Maks
Gost
Maks

Isto kao ti sto “ne mozes” bez gramatike

Alienware
Gost
Alienware

Znaci da gradjani placaju struju za girmu koja posluje sa gubicivima evo 30 godina, samo da bi posao zadrzalo 1200 visoko NEobrazovanih ljudi, koji su litijali i rusili Jugoslaviju 90-tih (cuveni “strajk gladnih” sastavljen od zeljezaraca, dakicevaca i kapovaca…najvise su rusili a sad najvise kukaju) !

Momo F.
Gost
Momo F.

Gasenje KAPa vodi ekonomskom slomu drzave. Vlada jos nije skapirala da je gasenje ove kompanije rusenje noseceg stuba drzave. Firma koja 8 godina upravlja najzahtjevnijom kompanijom u CG placajuci uredno sve obaveze i prema drzavi, radnicima i ostalim firmama je pojam u CG a apostoli oce da ga slome. Stavite prst na celo dok ne bude kasno, jer ce gradjani… Više »

Brdsko brzinski
Gost
Brdsko brzinski

Zlo je doslo…kad vidim ovu novu vladu…pocinjem da volim Mila..daleko bilo!P.S.Koliko ste vi ugasili preduzeca..u potonjih 30 i kusur…?

Grunf
Gost
Grunf

Ali taj KAP je na samrti već neko vrijeme. Razumijem da drźava pomaže nacionalnom avio prevozniku ako je neprofitabilan ali ne moraju se sve firme pomagati jer rukovodstvo donosi loše odluke, primaju hiljade eura mjesečno a firma propada. Ugasiti KAP ako gradjanima donosi samo minus i otežava stanje!

Montenegrin Kuč
Gost
Montenegrin Kuč

Za koliko ste mu dali KAP i kako ga je platio?Koliko vredi samo zemlja gdje je KAP?

A ee
Gost
A ee

Mi danas iz političkih razloga imamo to da se ugasio posljednji privredni subjekat.
Poslednji! POSLEDNJI!
Koliko ih je bilo i koliko si ih ti ugasio za ovih 30 godina?

Jasno
Gost
Jasno

Šta se dogodi sa mojim komentarom gospodo? Nije Vam po volji? Ja sam samo pitao jedno logično pitanje. Ako gospodin predsjednik kaže da se ugasio poslednji privredni subjekat, šta je problem što ja pitam ko je ugasio sve privredne subjekte prije?

Crnogorac
Gost
Crnogorac

A šta bi sa deripaskom

rasso
Gost
rasso

Ne sjekirajte se,Milojko ima rjesenje za te vase maijaske dilove!!!

Haven
Gost
Haven

Pejoviću gasi ga da ośete Litijaši malo.

Brusilica
Gost
Brusilica

Nije bahatost predsjednice. Gradjani ne mogu biti taoci privatne firme. Racuni za struju su ogromni, ne treba mi da placamo povlastive privatnicima.

Tivat - EU
Gost
Tivat - EU

Drzava zivi od privatnika

Djuro 🇲🇪❤️
Gost
Djuro 🇲🇪❤️

E moj Predsjednice ,oni nemaju OBRAZA,ni DOSTOJANSTVA.Nemaju nista!!! Muka mi je vise od ove VLADE 🤢🤮

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Cijena za kap moze da bude ispod cijene na berzi samo pod uslovom da razliku nadoknade ostali potrosaci preko cijena koje ce oni placati a to su domacinstva i ostatak privrede !

PGCG
Gost
PGCG

Kupiće ga Vučić neboj se to i jeste plan!

oooo
Gost
oooo

Svaki aluminijski kombinat u svijetu se nakon 25 god rada ili gasi ili se kompletan rekonstruise. Ovaj nas j ebio sociijalna fabrika jos od same njegove izgradnje. Umjesto da se napavi u Niksicu to se moralo napravit u PG jer je u NK bio rudnik, pa zeljezara, pa pivnica. Nakon 25 god opet se nista nije urdilo vec je idalje… Više »

Termit
Gost
Termit

Koji obraz oni nemaju obraz, sjede na njega.

Send this to a friend