Ekonomija

Đurović Spajiću: Šta bi sa tobom Milojko, od bogataša dođe do toga da tražiš nadoknadu

Goran Đurović/ Foto: Gradski portal

Bivši ministar finansija i socijalnog staranja, Milojko Spajić osvrnuo se na informaciju da su potpredsjednik Vlade Crne Gore i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Joković i ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović potpisali Memorandum o saradnji u cilju zajedničke koordinacije i razmjene informacija za efektivnu implementaciju IPARD programa.

<<<Potpisan Memorandum o saradnji između Ministarstva poljoprivrede i Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma<<<

“Zahvaljujući memorandumu, očekuje se da spoljno-trgovinska razmjena Gorana i Vlada Joka poveća za 64 odsto i time više nego nadoknadi gubitak ruskog i ukrajinskog tržišta ove sezone”, naveo je Spajić na Tviteru.

Nakon toga reagovao je ministr Đurović koji je rekao da je Spajić “od cool tipa došao do bla bla političara”.

“Šta bi sa tobom Milojko, od bogataša dođe do toga da tražiš nadoknadu, od cool tipa dođe do bla bla političara mora da sam ja podržavao nekog drugog Milojka”, naveo je Đuović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Uništiše milojka žene,od tarabe do tarabe,a to košta.

gost9376
Gost
gost9376

i sada je Milojku kriva vlada crne gore sto rusko i ukrajinsko trziste imaju zastoj zbog ruske agresije genocidnog rata nad ukrajinom?

Max
Gost
Max

Naravno da je kriva Vlada jer nemamo Ukrajince, Ruse i Bjeloruse u sezoni…uveli smo sankcije sebi, ne njima. Turska i Srbija nisu morali uvesti sankcije jer ne odgovara njihovim interesima…ali mi ne vodimo racuna o nasim interesima nego radimo kako zapadne ambasade kazu

CCCCCC
Gost
CCCCCC

Uništi ga Krivi i bitkoin… 🤣🤣

Mitar
Gost
Mitar

Pao mu bitcoin, sad ne moze da izvuce ulizeno..

Cetinjanin
Gost
Cetinjanin

Axaxa

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Super legende, vi se prepucavate, a nigdje radnih mjesta ni oglasa za poslove ni za ove sto hoce da rade… narod kraj s krajem jedva sastavlja, a vi zivite u “kako mu ga rekoh” svijetu.

Send this to a friend