Ekonomija

Elektroprivreda se žalila na zabranu kupovine Rudnika

Rudnik uglja Pljevlja

Elektroprivreda Crne Gore EPCG podnijela je Privrednom sudu prigovor na odluku sutkinje Nataše Bošković, kojom joj je privremeno zabranjena kupovina akcija Rudnika uglja.

To je Dnevnim novinama potvrdila Azra Jasavić, pravna zastupnica EPCG. Prigovor do kraja jučerašnjeg radnog vremena nije stigao u sud, a Jasavić je kazala da ga je poslala u srijedu veče, preporučenom poštom.

Novu mjeru o zabrani preuzimanja pljevaljske kompanije, do okončanja spora koji pokrenuo manjinski akcionar Vasilije Miličković, Bošković je donijela 28. maja, nakon što joj je vijeće Privrednog suda predmet vratilo na ponovno postupanje. Tročlano vijeće suda, u kom su bile sudije Ivan Kovačević, Nataša Sekulić i Miodrag Anđelić, ukinulo je prvu mjeru zabrane kupovine akcija koju je Bošković donijela 4. maja, ocjenjujući da je nezakonita i nepravilna.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
crnogorac
Gost
crnogorac

EPCG pretplaćuje rudnike, već objašnjeno. Isplatom preuzimaju poreski dug od 15 miliona kojeg nema u Ugovoru i umjesto da se najdublje zahvale sutkinji Bošković jer o budžetu vodi više računa oni se žale?!? Da postoje kod nas državni tužioci imali bi posla preko glave!

Telence
Gost
Telence

Ponavljas isti komentar iz dana u dan… ne bih rekao da si cg

Send this to a friend