Ekonomija

Erste banka pokreće nagradnu igru za penzionere

Erste banka u saradnji sa kompanijom Mastercard pokreće „Karticu provučete, nagradu izvučete“, veliku nagradnu igru za penzionere koji koriste Erste platne kartice, kazali su iz ove banke.

U nagradnoj igri učestvuju svi penzioneri rezidenti, korisnici kartica Erste Mastercard, a koji u periodu od 1. decembra 2017. godine do 1. aprila 2018. njima budu trgovali na prodajnim mjestima u zemlji, inostranstvu ili na internetu.

Potreban uslov je da vrijednost transakcije bude najmanje dva eura.

Tokom ukupno osam kola nagradne igre, Erste banka će nagraditi 180 penzionera vaučerima vrijednim 50 eura, koje će nagrađeni moći da iskoriste za trgovinu u prodajnim objektima Voli trade d.o.o. širom Crne Gore.

Prvih 25 nagrada biće izvučeno 25. decembra 2017. metodom slučajnog odabira pomoću softvera specijalno dizajniranog za tu namjenu. Banka će nakon svakog kola o rezultatima obavještavati dobitnike koristeći dostupne kontakt podatke iz svoje korisničke baze, a obavještenja će postavljati i na internet stranici www.erstebank.me.

Nagradnom igrom banka želi da promoviše prednosti korišćenja Erste platnih kartica među penzionerima. Debitnim platnim karticama Erste banke moguće je bez provizije podizati gotovinu na bankomatima Erste u Crnoj Gori, kao i u još 11 zemalja regiona na bankomatima članica Erste i Sparkasse grupe.

“Trgujući Erste debitnim i kreditnim karticama korisnici mogu ostvariti i popuste u više od 400 prodajnih objekata širom Crne Gore”, poručili su na kraju.

B.M.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dux
Gost
Dux

Posteni,pitajte otpustene radnike kojima zakinuse minuli rad !!!

Stari poznanik
Gost
Stari poznanik

Ko preživi pričaće.

Send this to a friend