Ekonomija

Erste otvorila novu filijalu u poslovnom centru Business City

Erste banka je otvorila novu filijalu u poslovnom centru Business City u Podgorici, a u njoj će klijentima biti na raspolaganju sve bankarske usluge.

Filijala je prilagođena i osobama sa invaliditetom i ima pult za nesmetan pristup osobama u kolicima.

„Uporedo sa širenjem i osavremenjavanjem mreže filijala intenzivno radimo i na podizanju kvaliteta usluge koju pružamo klijentima. U kontinuitetu mjerimo zadovoljstvo klijenata uslugom koju im pružamo i organizujemo brojne obuke iz različitih oblasti bankarskog poslovanja za zaposlene u prodajnoj mreži, sa ciljem uspostavljanja prepoznatljivog standarda usluge. Novi koncept filijale podržava ova nastojanja, jer nudi prisniji kontakt sa klijentima i posebne prostore namijenjene različitim potrebama – od prostora za brze konsultacije, do odvojenih sala za prezentacije i finansijsko savjetovanje“ , rekao je direktor Sektora stanovništvo u Erste banci, Relja Đurović.

Ukupna površina filijale je 290 kvadratnih metara. Na prostranom prizemlju površine 210 kvadratnih metara nalaze se šalteri, pult za osobe sa invaliditetom, pult za brze informacije i konsultacije, posebne sale za sastanke s klijentima, bankomat, dnevno-noćni trezor, kao i Medo Štedo kutak u kojem se najmlađi mogu zabaviti dok su njihovi roditelji na blagajni ili na sastanku sa savjetnikom. 

Filijala Este banke u Business City je otvorena za klijente od ponedjeljka do subote od 8-20 sati, a samouslužni dio sa bankomatom i dnevno-noćnim trezorom na raspolaganju je 24 sata dnevno.

Novoj filijali se može pristupiti direktno iz tržnog centra City Mall, kao i iz ulice Marka Radovića (od kružnog toka u City kvartu ka Krivom Mostu).

Do kraja maja ostaće otvoreni i šalteri u obližnjoj filijali u Studentskoj ulici bb.

Send this to a friend