Ekonomija

Fetić: Nije tačno da nijesam prijavio stan

Generalni direktor za šumarstvo, lovstvo i drvnu industriju u Ministarstvu poljoprivrede Adem Fetić demantovao je navode da nije prijavio stan.

<<<Bračnim parovima dupli krediti<<<

Pobjeda je objavila tekst, a CdM prenio, da je Fetić dobio 15.000 eura stambenog kredita čija je rata 52 eura, kao i da nije prijavio da ima i stan.

“Ja sam u svom imovinskom kartonu uredno prijavio na ime moje supruge kuću koju smo zajednički izgradili uz zaduženje kerditom CKB banke čiju ratu i dalje otplaćujemo u iznosu od 289 eura. Kako kuća nije bila u potpunosti završena zatražio sam kredit za poboljšanje uslova stanovanja zašto sam dobio kredit od 15000 eura koji sam namjenski upotrijebio. Prema tome netačna je informacija da nijesam prijavio stan jer sam prijavio sve što posjedujem ja i članovi moje porodice”, kaza je Fetić u reagovanju dostavljenom CdM-u.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ruždo
Gost
Ruždo

Dobro čoče, nije bitno da li si ga prijavio, nego zašto si ga uopšte dobio. Ko si ti, šta si ti? Da li si uhljeb BS ili SD? Imaš ogromnu uhljeb-platu, što bi ti iko poklanjao stanove i kredite? I platu treba da vratiš, nijesi je zaradio, a ne da ti se još priliva u korito.

Jack
Gost
Jack

A sto ti je ucinio stan da ga prijavljujes Feyticu?

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

E ovakva priča samo omogućava da se izvuku oni što imaju po nekoliko stanova, po par kuća, ogromne placeve, auta, jahte… a nalaze se u svim strankam. I u vlasti i u opoziciji. Vi prozivate ovoga što ima stan od 50 kvadrata. Presmiješno.

max
Gost
max

Kolateralna šteta,zna se za Adema,da je skroman i pošten,što se za veliku većinu sa spiska,ne može 100%,tvrdiri.

Send this to a friend