Ekonomija

Galaxy Note10 linija Samsungovih pametnih telefona od sjutra u ponudi Telekoma

Korisnike usluga Crnogorskog Telekoma od sjutra (petak, 23. avgust), u T-Centrima širom Crne Gore čeka nova serija Samsung premium pametnih telefona – Galaxy Note10 i Galaxy Note10+. Kupovina će biti moguća na licu mjesta po cijeni od 43,9 eura mjesečno, dok je za Telekom postpejd korisnike Galaxy Note10 linija povoljnija i do 60 odsto, u zavisnosti od paketa koji koriste.

Prvi put Galaxy Note linija dostupna je u dvije veličine. Galaxy Note10 dolazi uz S Pen olovku i Cinematic Infinity displej od 6,3 inča, dok Galaxy Note10+ dolazi sa najvećim displejom do sada – od 6,8 inča. Cinematic Infinity displej najbolji je od svih Samsungovih ekrana, ide od ivice do ivice i gotovo da nema okvir, dok je otvor za prednju kameru na displeju minijaturan i centriran radi izbalansiranog dizajna.

Korisnicima Note serije, objašnjavaju iz Samsunga, izuzetno je važna produktivnost, i svoje telefone smatraju ključnim alatom za postizanje boljih rezultata. Galaxy Note10 tako korisnicima omogućava da uz pomoć redizajnirane S Pen olovke hvataju bilješke i automatski konvertuju rukopis u digitalni tekst, i da ga eksportuju u čitav niz formata, uključujući Microsoft Word. Istovremeno, S Pen olovka sada ima Air actions dodatak koji omogućava da se određenim funkcijama uređaja upravlja pokretom.

Budući da Note korisnici svoje mobilne telefone koriste za velike projekte, upravljanje poslovima, montiranje videa za društvene mreže, kreiranje ilustracija, sada im je na raspolaganju i superbrzo punjenje, pa iz Samsunga poručuju da je samo 30 minuta punjenja dovoljno da baterija Galaxy Note10+ uređaja može da traje cio dan.

Istovremeno, uz pomoć Galaxy Note10 modela korisnici mogu bežično da pune svoj Galaxy Watch, Galaxy Buds ili druge QI sertifikovane uređaje.

Kada je riječ o kameri, iz Samsunga ističu da Galaxy Note10 uređaji omogućavaju snimajnje sadržaja profesionalnog kvaliteta i montiranje u pokretu – Video editor u kombinaciji sa S Pen olovkom omogućava preciznu kontrolu prilikom montaže.

Za gejmere koji žele da personalizuju svoje gejming stream-ove, ili vlogere koji žele da poboljšaju svoje tutorijale, tu je Screen recorder uz pomoć kojeg se sa lakoćom snima ekran i koristi slika u slici kako bi se dodale reakcije i bilješke tokom snimanja uz pomoć S Pen olovke, što video čini zabavnijim i interesantnijim.

“Od samog početka, Galaxy Note važi za uređaj koji posjeduje najbolju tehnologiju i karakteristike, što njegovi korisnici prepoznaju i koriste ga kako bi podigli produktivnost i kreativnost na viši nivo i bez napora realizovali svoje ideje”, izjavio je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor IT i mobilnih komunikacija u kompaniji Samsung Electronics.

“Svaki element Galaxy Note10 dizajniran je kako bi pomogao korisnicima da postignu više. Bilo da završavaju veliki poslovni projekat, snimaju i montiraju video, ili igraju omiljenu video igru”, zaključio je on.

Samsung Note10 256GB dostupan je po cijeni od 43,9 eura mjesečno na 24 rate, dok je mjesečna rata za Samsung Note10+ 256GB 49,9 eura. Istovremeno, korisnike Telekomovih biznis paketa novi Samsungovi uređaji koštaju već od 79 eura (jednokratno plaćanje), a jednokratne cijene za korisnike rezidencijalnih postpejd paketa kreću se već od 339 eura.

Više informacija o kupovini novih Samsung modela može se pronaći na sajtu www.telekom.me , a o samim uređajima na https://news.samsung.com/galaxy .

Send this to a friend