Ekonomija

Glavni grad opredijelio 30 hiljada eura za razvoj malog i srednjeg preduzetništva

Foto: Glavni grad

Glavni grad Podgorica i ove godine je opredijelio sredstva u iznosu od 30.000 eura za razvoj malog i srednjeg preduzetništva u Podgorici. Tim povodom Gradski menadžer Marjan Junčaj i sekretar za preduzetništvo Kemal Grbović razgovarali su sa kandidatima koji su se prijavili na ovogodišnji konkurs i koji su stekli uslove za ostvarenje prava na kredit, saopšteno je iz Glavog grada.

Grbović je izrazio zadovoljstvo povodom nastavka dobre prakse podrške Glavnog grada preduzetnicima.

“Komisija za realizaciju Konkursa za dodjelu kredita za podsticanje preduzetništva, na čelu sa gradskim menadžerom Junčajem, je na osnovu internog uputstva i utvrđenih kriterijuma za obrazovanje rang liste prijavljenih kandidata donijela odluku da svi prijavljeni kandidati ostvare ovo pravo”, saopšteno je iz Glavnog grada.

Prijavljeni kandidati su: ZU „DR SENAD“; „BVS CENTAR BOGOJEVIĆ“ DOO VINARIJA BOGOJEVIĆ; „RAIMONT INTERNATIONAL COMPANY“ DOO – TA Eastwest voyage; DOO „RONDO“; FRIZERSKI SALON „STARS“ DOO; SZR „ZIJO“; „LUNA LIFT DMS“ DOO; ZU „ME DENTAL“; DOO “TALJANOVIĆ“; „HANAA CO“ DOO; „SI-FINANS“ DOO.

Gradski menadžer je pozvao sve kandidate da iskoriste ove mogućnosti i da ukoliko naiđu na prepreku tokom realizacije kredita osjećaju slobodu da se obrate Glavnom gradu za pomoć, te poželio uspjeh preduzetnicima u daljem radu i razvijanju biznisa, dodaje se u saopštenju.

Send this to a friend