Ekonomija

Gordana Rajović izabrana za izvršnog direktora Instituta Igalo

Foto: portal Radio Jadran

Gordanu Rajović izabrana je za izvršnu direktorku Instituta Igalo A.D., objavio je portal Radio Jadran.

To je, nakon isteka četvorogodišnjeg mandata dosadašnjem izvršnom direktoru, Zoranu Bošnjaku odlučeno na drugoj redovnoj sjednici Odbora direktora Instituta Igalo.

Kako je saopšteno,  Rajović je 1994. godine završila Medicinski fakultet u Prištini. Od 1994. do 1996. godine je na klinici za neonatologiju KBC Priština i Institutu za majku i dete u Beogradu specijalizirala pedijatriju, a od 1996. do 2000. je na VMA Beograd završila specijalizaciju interne medicine, nakon čega je u periodu od 2004.-2005. završila subspecijalizaciju iz kardiologije i 2012. godine na IKVB Dedinje školu ehografije.

U toku karijere radila je i u VB Meljine kao internista i načelinica internog odjeljenja. Prije imenovanja na funkciju izvršne direktorice Instituta Igalo A.D. bila je stalno zaposlena u Domu zdravlja Herceg Novi kao ljekar subspecijalista kardiolog.

Članica je udruženja kardiologa Crne Gore, ljekarske komore Crne Gore, Udruženja ehografista Srbije i Evropskog udruženja kardiologa. Učesnica je Evropskih kongresa kardiologa, a objavljivala je i radove u međunarodno referentnim časopisima iz oblasti kardiologije.

Odbor direktora je, uz zahvalnost na uspješnom radu u prethodnom četvorogodišnjem periodu dosadašnjem izvršnom direktoru, izrazio očekivanje da će nova izvršna direktorica u koordinaciji sa Odborom direktora i svojim menadžment timom, nastaviti i ubrzati proces unapređenja kvaliteta osnovnog proizvoda kompanije, te da će se Institut Igalo A.D. još bolje pozicionirati kako na postojećim tako i na novim tržištima, navodi se na kraju saopštenja predsjednika Odbora direktora Instituta Igalo A.D.  Zorana Kovačevića.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ratna
Gost
Ratna

Divna zena…ozbiljna,strucna,a uz to prirodna,skromna i elokventna…. U kratkim crtama objasnivsi joj moj zdrastveni problem, imala je vec dijagnozu, koju mi mnogimdoktori u Pg nijesu mogli ustanoviti…Profesionalac u svom poslu!!! Srecno i uspjesno!!! Uz gdina Kovacevica i dr Rajovic, bice rezultata u Institutu!!! Unaprijed se radujem!!!

Bazdojlo
Gost
Bazdojlo

A djr ce Kovacevic,u btodogradiliste?

Send this to a friend