Ekonomija

Gradi se Bulevar Vilija Branta na Zlatici, raspisan tender

Glavni grad Podgorica raspisao je tender za izvođenje radova na izgradnji Bulevara Vilija Branta na Zlatici u Podgorici, od ukrštanja sa Mosorskom ulicom do kružnog toka – skretanja za autoput.

Vrijednost ovog projekta je 1.750.000 eura.

Kako je saopšteno iz PG biroa, javnim pozivom je obuhvaćeno izvođenje građevinskih i građevinsko-zanataskih radova na trasi, atmosferskoj kanalizaciji, vodovodu i instalacijama jake i slabe struje, izvođenje elektrotehničkih radova na instalacijama jake struje (javna rasvjeta, zaštita 10kV kablova, izmještanje i zaštita NN vodova i kablovska kanalizacija ispod saobraćajnice) i izvođenje geodetskih radova.

Rok izvođenja radova je 120 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao, a odluka o izboru najpovoljnije ponude donijeće se u roku od 90 dana od dana javnog otvaranja ponuda.

Ponude se predaju radnim danima od 8 do 14 sati, zaključno sa 9. julom do 9 sati.

Ponude se mogu predati neposrednom predajom na arhivi naručioca na adresi ul. IV proleterske br.19, Podgorica i preporučenom pošiljkom sa povratnicom na adresi: Uprava za saobraćaj, ulica IV proleterske br. 19, 81000 Podgorica.

Javno otvaranje ponuda, kome mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača sa priloženim punomoćjem potpisanim od strane ovlašćenog lica, održaće se 9. jula u 09:15 sati, u prostorijama Uprave za saobraćaj, kancelarija broj II-4, na adresi ulica IV proleterske br.19 u Podgorici.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Djuka Mucavi
Gost
Djuka Mucavi

A Lipka

Kolašin
Gost
Kolašin

Lipka je hotel u Kolašin, muto mutavi.

Djuka Mucavi
Gost
Djuka Mucavi

Al poltronstvu stati nogom za vrat,što kaže stara pjesma…

Predloge dajem
Gost
Predloge dajem

Podrzavam izgradnju ulica. samo bih zamolio da na kruznim ostrvima ne sadite visoko rastinje, zelenilo i cvijece zbog sigurnosti. Pri nailasku na kruzni vozac mora da ima vidljivu i cistu situaciju na koju nailazi.

podgoricom
Gost
podgoricom

Kad će ulica Hajriza Brčvaka?

Prč
Gost
Prč

Cus bukevar vilija branta???? Pogledaj te koliko nasih dobrocinitelja kroz istoriju a posvecene su im ulice od 50m.ako se ne mozemo sloziti oko toga ko zaslutuje da se po njemu zove neka ulica onda makar budite kreativni,uopstr ne mora da bude istorijska licnost.licno sam prvo za lokalpatrotizam kad su ove stvari u pitanju,prednost bih dao zasluznim lokalnim gradjanima jer su… Više »

The Stig 🇲🇪
Gost
The Stig 🇲🇪

Nemamo primjera casnih Crnogoraca nego bulevare nazivamo po amerikancima, njemcima, arapima… Tacno istoriju, kao predmet, treba ukinuti. Ili licitacija, pa onaj ko ponudi najvise odabere ko ce u udzbenike istorije.

Zakon
Gost
Zakon

Mi smo ipak dio svijeta. A istorija nije samo ratovi i ubijanje. Ovaj čovjek se borio protiv rata, da budemo jedni drugima ljudi a ne vuci.

COBER
Gost
COBER

Podržavam! Mada Vili Brant je mnogo učinio za CG. Malo je bulevar za učinjeno. Treba nekome od gradova promijeniti ime!

Netka inzenjerk
Gost
Netka inzenjerk

Za rasvetu ne brinite

Send this to a friend