Ekonomija

Gradi se novi put od Plava do Gusinja sa dvije kolovozne trake

Izgradnja prve faze moderne saobraćajnice Plav-Vojno selo-Gusinje počela je danas.

U okviru prve faze predviđena je izgradnja 1,1 kilometara puta, sa dvije kolovozne trake, dvostranim trotoarima i javnom rasvetom. Ugovorena vrijednost radova iznosi preko 885.000 eura.

Radove su obišli predsjednik opštine Plav Mirsad Bajraktarević, potpredsjednik Nihad Canović i direktor Rusmir Bajraktarević.

Bajraktarević je istakao da su u proteklih tri mjeseca uspješno riješili imovinsko- pravne odnose zbog kojih je bio blokiran početak radova, i da je veliku pomoć u rješavanju tog problema pružila Vlada Crne Gote.

Tokom obilaska posebno je naglasio zahvalnost Direkciji za javne radove, koja prati realizaciju, kao i izvođaču radova firmi Tošković iz Podgorice, sa kojima su prethodnih mjeseci bili u dnevnom kontaktu.

“Izgradnjom ove saobraćajnice Plav će unaprijediti povezanost gradskih sa prigradskim naseljima a ujedno, izgradnja prve faze je preduslov za izgradnju moderne saobraćajnice koja bi povezivala Plav sa Gusinjem preko Vojnog sela”, dodao je on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Car
Gost
Car

Nijednom da se pomene da to izvodi direkcija javnih radova i da opstina nema nikakve veze sa tim.Stvarno su ovi iz SD-a klasicni prodavci magle.

Thunder
Gost
Thunder

Hoce li biti staza za biciklo?

Evgenij
Gost
Evgenij

Ada oće, biće top!

E jes
Gost
E jes

Ovaj Plav brzo ce postati Berana! Razvija se ove godine brzinom svjetlosti!:) Masala

cojstvo
Gost
cojstvo

Put do Gusinja vec postoji sa druge strane jezera i ovaj put u ovom ekonomskom momentu u Plavu i drzavi je samo politricka malverzacija.Toliki novac se mogao utrositi u neki prizvodni program,recimo flasiranje vode sa Alipasinih izvora ili neki drugi a ne na ovaj nacin.Ovaj novac je sigurno iz nekih kredita koji vec dobrano stezu omcu oko vrata prezaduzenoj drzavi.Jednostavno… Više »

nafija radoncic
Gost
nafija radoncic

Netreba taj put nikome samo da ta firma sto radi da zaradi

Bato
Gost
Bato

Svaka ti je na mjesto.Ziva istina.

Send this to a friend