Ekonomija

Radulović: Gradnja Holiday Village Montenegro značajna za Ulcinj

Pavle Radulović

Turistički kompleks Holiday Village Montenegro u Ulcinju, koje na osnovama nekadašnjih hotela Belvi i Olimpik gradi kompanija Karizma, mnogostruko je značajan za Ulcinj i crnogorski turizam i ima punu podršku Vlade Crne Gore, ne samo zbog unapređenja smještajnih kapaciteta već i zbog njihovog partnerstva sa najvećim svjetskim turoperatorom TUI-jem, koji se kroz ovaj projekat vraća u Ulcinj, kazao je ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović.

“Ovo je tim značajnije što su kvalitet ovog projekta i pružena podrška ohrabrile TUI da iskaže interesovanje i za partnerstvo na novim projektima čije će benifite stanovnici ovog grada brzo osjetiti. Dolazak TUI-a znači sezonu od 180 dana, znači goste sa zapadnoevropskih tržišta i znači nove prilike ovoj Opštini punoj razvojnih potencijala. Njihov povratak i interesovanje za dalje poslove je najbolja potvrda da smo na pravom putu“, istakao je Radulović.

Prvi “Karisma Career Day”, kompanije Karisma, održan je u Ulcinju juče.

Predstavnici kompanije prezentovali su ciljeve i viziju razvoja turističkog kompleksa, kao i mogućnosti zapošljavanja, navodeći da će kompleks u punom kapacitetu zapošljavati oko 500 radnika raznih kvalifikacija. Najavili su da će uskoro ući u proces selekcije, kada će uslijediti intervjui sa prijavljenima.

Ovo je bio prvi „Karisma Career Day“ kompanije Karisma, koja u saradnji sa Ministarstvom održivog razvoja i turizma i opštinama, planira da održi ovakve događaje i u drugim gradovima Crne Gore.

Sljedeći događaj zakazan je u Baru 16. februara, a uskoro se očekuje i održavanje u Kotoru.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Analiticar
Gost
Analiticar

Postovani ministre ,
da li mislita da ste na ovaj nacin prevarili na stotine gradjana Crne Gore, manjinskih akcionara, koji su svoj novac ulozili u UR?
Da li slicnu stvar planirate sa Adom?
Da li su vam interesi stranih investitora ispred svojih gradjana ?
Molim vas da odgovorite, jer ovo sto vi objelodanjujete je izborna kampanjaja, a stvarnost je drugacija.

Send this to a friend