Ekonomija

Hotel Mogren se otvara početkom maja

Hotel Mogren

Početak maja u Hotelskoj grupi Budvanska rivijera biće u znaku otvaranja Slovenske plaže, najvećeg hotelskog kompleksa kompanije, kao i hotela Mogren.

Hotel Mogren, kako piše Pobjeda, nakon renoviranja gradske kafane, novim izgledom i ponudom spremno otvara vrata za stare i nove posjetioce.

Otvaranje nove gradske kafane planirano je do kraja mjeseca.

Parcijalno renoviranje hotela Mogren, osim u dijelu gradske kafane, podrazumijevalo je adaptaciju centralnog hola, lobija i recepcije, prostora nekadašnjeg ekspres restorana, kao i javnih toaleta.

Posebna pažnja u adaptaciji posvećena je ugostiteljskom dijelu, koji je podrazumijevao i dodatna ulaganja u zamjenu dotrajalih instalacija i potpunu modernizaciju kuhinjskog dijela.

Ukupna investicija iznosila je 1,5 miliona eura.

Kako su saopštili iz Budvanske rivijere, gradska kafana će u novom konceptu ponude biti aktuelna i u zimskom periodu, raznovrsnim muzičkim dešavanjima, jer je u toku prethodnih godina to bio evidentan nedostatak.

I turističko naselje Slovenska plaža će prvih dana maja početi da radi.

U dijelu kompleksa koji ima kategoriju četiri zvjezdice, od ove sezone imaće nov, komforan, adaptirani restoran.

U toku je promocija majskih aranžmana po cijeni punog pansiona od samo 29 eura, sa posebnim popustima za najmlađe i mogućnost kasnog odlaska iz hotela.

“Luks dio Slovenske plaže kao i hotel Mogren, prošle godine su imali povećanje broja noćenja, čak 15 odsto u odnosu na 2016. godinu. Prema povratnim informacijama touroperatora sjeverne Evrope, Slovenska plaža će ove godine imati zapaženo učešće u ukupnom prometu destinacije Crne Gore, jer je već na prethodno održanim sajmovima broj rezervacija pojedinih agencija prevazišao prošlogodišnje i to za 30 odsto”, kazali su iz kompanije.

Send this to a friend