Ekonomija

IDEA kampanja Blago naše Crne Gore kao podrška domaćim proizvođačima

Kupovina domaćih, crnogorskih proizvoda, od domaćih proizvođača najbolji je način da podržimo njihovu djelatnost, a naročito sada kada je epidemija koronavirusa uzdrmala cjelokupno tržište, ne samo u Crnoj Gori već i šire. Zato je IDEA pokrenula kampanju “Blago naše Crne Gore“ kojom će, u narednom periodu, promovisati i podržati domaću proizvodnju i na taj način doprinijeti jačanju crnogorske privrede.

“Osjećamo posebnu odgovornost ka domaćim proizvođačima i proizvodnji. Njihovi proizvodi čine našu zemlju bogatijom, a našu ekonomiju stabilnijom. Zbog toga je važno da pružimo svu podršku i pomognemo da se crnogorski proizvodi što bolje pozicioniraju i promovišu, kako bi ih potrošači češće birali. Zato, kroz ovu kampanju, nastojimo da predstavimo „blaga
naše Crne Gore“, koji zaslužuju da stignu do svakog doma u Crnoj Gori, “ poručila je Jelena Doderović direktorica marketinga u kompaniji IDEA.

Iz kompanije poručuju da na taj način pomažu domaćoj proizvodnji, ali i proizvođačima kojima je ovo primarna djelatnost. Proizvodi koji dolaze sa naših farmi i gazdinstava zaslužuju da budu na našim trpezama i steknu prepoznatljivost prvenstveno kod naših potrošača, a i šire.

“Svjesni činjenice da potrošači radije kupuju domaće proizvode provjerenog kvaliteta, u okviru specijala Blago naše Crne Gore, potrošačima smo predstavili odabranu ponuda domaćih proizvoda, a isto potrošače očekuje i u narednim katalozima”, zaključuje Doderović.

Raznovrsna ponuda domaćih proizvođača nalazi se u svim IDEA prodavnicama, a u IDEA specijalima možete pronaći više od 100 odabranih crnogorskih proizvoda.

Send this to a friend