Ekonomija

IDEA Organic, novo odjeljenje u IDEI Super u TC Mall of Montenegro

Od srijede, u sklopu IDEE Super, u tržnom centru Mall of Montenegro je i novo odjeljenje IDEA Organic. Ovaj sektor, sa preko 1500 artikala, nudi širok izbor organske, bezglutenske, vegetarijanske, dijetetske i hrane za dijabetičare.

 

Sve više potrošača bira i kupuje organski uzgajanu hranu. Zato i njihova očekivanja u smislu ponude zdravih namirnica rastu.

Prema riječima Jelene Doderović, direktorice marketinga u IDEI, pravilna ishrana na svakodnevnom nivou je nešto na čemu treba raditi, a sve sa ciljem dostizanja kvalitetnog i zdravog načina života.

“Važnost zdrave i pravilne ishrane je posljednjih godina na vrhu liste globalnih trendova. Ubrzane promjene u radnim navikama i samom načinu života utiču na to da potrošači sve više pažnje posvećuju tome kakve proizvode biraju za sebe i svoju porodicu. IDEA kontinuirano radi na razvoju svoje ponude, posebno u segmentu zdrave hrane. U IDEI Super, u tržnom centru Mall of Montenegro od danas potrošače očekuje novo odjeljenje Idea Organic.Vjerujemo da će ovaj sektor postati važna stanica našim potrošačima na putu svakodnevne kupovine”, kazala je Doderović.

Posjetioci novog odjeljenja imali su priliku da čuju korisne savjete i informacije licenciranog nutricioniste Marka Vukotića i savjetnice za ishranu i suplemetaciju, Jovane Vukotić. Kao zagovornici pravilne ishrane, vjeruju da će ovo odjeljenje biti dodatna motivacija potrošačima da naprave zaokret ka zdravijem načinu ishrane.

“Uzimajući u obzir da je zdrava ishrana jedan od prioriteta za opšte zdravlje organizma, ovaj sektor zdrave hrane u IDEI Super je veliki korak za sve ljude koji vode računa o zdravoj ishrani, ali i za one koji žele da se mijenjaju”, rekao je Vukotić.

 

U narednih osam dana iz kompanije najavljuju promocije brendova poput Bio Zone, Free Zone, Bjorg, Green food i mnogih drugih, a 31. avgusta gost u Idei Super će biti Valentina Piperović, predsjednica Udruženja za borbu protiv celijaklije.

IDEA je svoje potrošače obradovala i aktivacijom, gdje su izvlačenjem srećke mogli osvojiti vrijedne nagrade.

Posjetite IDEA Organic odjeljenje, jer IDEA ide sa vama kroz zdrav život.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Penzionerka
Gost
Penzionerka

Mjesečno sam trošila preko 300 eura u Idea marketu na Primorju.Od početka juna ih zaobilazim,u velikom krugu,nešto se mnogo pobrkalo u odredjivanju cijena.Na primjer 1,5 Srninog kiselog mlijeka 3,2 masnoće u Idei košta 1,93 eura,u Voliju 1,39 eura i tko sve redom proizvodi.Žao mi prodavačice pozivaju čekaju kupce.

btz
Gost
btz

Pozdrav za mlade, vrijedne ljude. Samo naprijed.👍👍👍👍👍

Pelev brijeg
Gost
Pelev brijeg

JEDINO STO KOD NAS VALJA I VRIJEDI OD ORGANSKE JE QBRANISLAV VOJINOVIC

Ana
Gost
Ana

Savjetnici za ishranu i licencirani nutricionista… hahahah 😁 O sto je ovo, dva vikenda im traje kurs i eto ih da naplacuju usluge po 150€ za mjesec dana.

anonimni
Gost
anonimni

Jedino što valja kod Marka je Jovana.

Bravisimo
Gost
Bravisimo

Sto se desava ako mi izabrani doktor da uput za nutricionistu, idem li ja onda kod Marka sa farme ??? :))

Strsljen
Gost
Strsljen

Ovo sa tzv. organskom hranom se drugacije zove porez za budale !

Boka
Gost
Boka

Ova idea na primorju,daleko bilo ,cijene digli 2x.

Blok5
Gost
Blok5

Licencirani nutricionista… nema vise da se zavrsavaju fakulteti… doktori su out. Sad zavrsih kurs i eto te nutricionista. Ne daj Boze da je pola metra visociji, dje bi mu kraj bio.

Dula
Gost
Dula

M. Vukotic sa Farme

Zeta
Gost
Zeta

Je li ovo onaj momak iz velikog brata?

Vavid
Gost
Vavid

Farme ali to je isto….

Muljavi@
Gost
Muljavi@

Ovo je smijesno,samo se prodavnice prehrane otvaraju…kome više,imamo ih na svakom ćošku.A da otvore recimo malu fabriku za proizvodnju eksera ili plastičnih čepova za flaše,ništa veliko dje ti treba neka inteligencija…jadno.

Marksova
Gost
Marksova

Komunizam ti je prosao. Nema ko da ti otvori posao. Moras sam !!!

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Baš OVO nije smiješno. Organska hrana!!! Nemamo ih baš na svakom ćošku! Smiješna bi bila da je standardna prodavnica sa svim onim svakodnevnim proizvodima. Toga imamo preko glave, ali ovo?! Ovome sam se baš obradovao. Koliko glup narod, strašno. Ni ne znamo da kritikujemo tamo gdje treba, koliko smo glupi!

Samo kažem...
Gost
Samo kažem...

Ali nutricuonist, doktor nauka… Sprdnja…

Prijatelj 🤓
Gost
Prijatelj 🤓

To Marko snagatoru! 🏃‍♂️💪

Send this to a friend