Ekonomija

Industrijaimport gradiće zgradu i javnu garažu u centru Podgorice

Podgorica

Podgorička kompanije Industrijaimport gradiće u centru Podgorice stambeno-poslovni objekat sajavnom podzemnom garažom u zoni Hercegovačke ulice, od raskrsnice sa ulicom Marka Miljanova do raskrsnice sa ulicom Omladinskih brigada.

Glavni državni arhitekta dao je saglasnost na idejno rješenje objekta, koje je uradila podgorička firma Studio sintezis arhitektura i dizajn. Zahtjev za davanje saglasnosti podnijet je 9. maja. Objekat će se na urbanističkim parcelama dva i tri, čije su površine 857 kvadrata i 306 kvadrata, u zahvatu urbanističkog projekta ,,Drač Vatrogasni dom zona A“.

Objekat će imati dva podrumska nivoa, prizemlje, tri sprata i povučeni sprat, a imaće bruto građevinsku povšinu od 5.300 kvadrata. Projektom je predviđeno 36 stanova i 136 parking mjesta.

Forma objekta ima obilježje gradske palate, a to je, kako se kaže u idejnom rješenju, postignuto elementima fasade postavljenim u uniformni raster. Stambeno-poslovni objekat je funkcionalno podijeljen u pet lamela. Na urbanističkoj parceli tri je isprojektovana lamela jedan, dok su na urbanističkoj parceli dva isprojektovane još četiri lamele.

Lamele jedan i pet sem nadzemnih etaža imaju i dvije podrumske po zahtjevu iz urbanističko-tehničkih uslova. Podzemne etaže lamela dva, tri i četiri pripadaju podzemnoj garaži kao dijelu urbanističke parcele.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Zguro
Gost
Zguro

O kojoj kompaniji je ovdje riječ? Industrijaimport nije registrovani privredni sujekat u CRPS.

Gost
Gost
Gost

INDUSTRIJA IMPORT PODGORICA Niš
Telefon: Tel-A: 527 667
Ulična adresa: Kralja Stevana Prvovenčanog 8 A
Poštanski broj: 18000
Mesto: Niš
Delatnost: Delatnost
Email:
Kontakt: nepoznat
Web adresa:
Alternativno ime: INDUSTRIJA IMPORT PODGORICA

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Srbija!!!!!!!

Radusin
Gost
Radusin

Ne znam koje formalni vlasnik ove firme, ali je stvarni, njen direktor prije prodaje.U zadnjih 20.g. to je preduzeće sa najvećim brojem tužbi u Privrednm sudu.Njihov rad je trebalo davno ispitati MUP-a – oodsjek za privredni kriminal,počevši od sumnjivih poslova sa EPCG u vrijemenu ’93.g ., pa nadalje.Opšte je poznato koliko je privatnih preduzeća ojađeno i na kraju ugašeno, zbog… Više »

NHM
Gost
NHM

Jes, čuveni Mujo Folić, povlo par ekselans. Nikad više para usuto za gradju zgrade, nikad gore napravljena. No mnim da je sve to odavno zastarjelo.

Gost
Gost
Gost

Da, svi smo culi za tog postenog gospodina a sin mu se hvali kako sopstvenim parama kupuje poslovne prostore i otvara igraonicu za igraonicom po gradu…iver ne pada daleko od klade vazda bilo

Send this to a friend