Ekonomija

Intenzivirati saradnju u oblasti turizma sa Izraelom

Đukanović - Levin

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović se tokom radne posjete Izraelu sastao sa ministrom turizma te države Jarivom Levinom i sa njim razgovarao o mogućnostima za intenziviranje saradnje i njenim modalitetima na polju turizma.

“Imajući u vidu da turizam predstavlja jedan od rastućih ekonomskih sektora u Izraelu, kao i da je u protekle dvije godine gotovo udvostručen broj izraelskih turista u Crnoj Gori, razgovarano je prije svega o mogućnostima za intenziviranje saradnje i njenim modalitetima”, saopšteno je iz kabineta Đukanovića.

Pitanje dostupnosti je prepoznato kao jedan od ključnih izazova i faktor koji direktno utiče i čini preduslov rasta turističkog prometa. Đukanović je naglasio interes Crne Gore da upozna i iskoristi dio izraelskih iskustava koja su rezultirala rastom prometa za 40 odsto u posljednje dvije godine.

“Dogovoreno je da se kroz saradnju vlada posebna pažnja posveti pitanju uvođenja redovne direktne avio linije između dvije zemlje na godišnjem ili polugodišnjem nivou, kao i da se razmotre modaliteti nastupa kroz ponudu regionalnih turističkih paketa”, zaključuje se u saopštenju i dodaje se da će Levin  u najskorije vrijeme posjetiti Crnu Goru.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vitinka
Gost
Vitinka

Kad ostvarite ovako znacajnu saradnju sa zemljom poput Izraela onda i rezultati moraju biti odlicni.

Kosta
Gost
Kosta

Od njih mozemo nauciti dosta kako da radimo na promociji nase drzave.

goran1978
Gost
goran1978

Dosta turista iz Izraela dolazi u posjetu CG, tako da mislim da bi trebalo otvoriti nove avio linije sa njima da bi isli i mi i oni dolazili kod nas.

Djurdjica
Gost
Djurdjica

Evidentno je da se zalaze za Crnu Goru bili za njega ili ne mora se priznati da dosta radi

HanaPG
Gost
HanaPG

Bogami svakodnevno se cuju lijepe vijesti radi Milo nema sta

miona
Gost
miona

Voljeli ili ne ovog covjeka činjenica je da je uradio mnogo za ovu drzavu i Crna Gora napreduje zahvaljujući njemu

Komita
Gost
Komita

Jesu li svjesni ljudi koliki je uspjeh za crnu goru da neko s drugog kraja svijeta i zna dje je tako mala drzava a ne jos da ugovara saradnje i cuda ,Milo je stvarno kralj

Bar_pamti
Gost
Bar_pamti

Milo dje god da podje sredi nam neku saradnju,i u azerbejdzan i izrael i svudje,a poredjenja radi opozicija se sastajr u neomalterisanim kucama i pregovara o podjeli fotelja kojr jos ni dobili nijesu

Liberal
Gost
Liberal

Procitao sam nedje da je crna gora jedina evropska zemlja u kojoj ne postoji nijedan vid neonacizma,do skoro je i hrvatska imala taj status ali ga je izgubila preprosle godine zbog onoga na stadionu dinama kad su navijaci uleceli s bakljama obrijanih glava i tetoviranim kukastim krstovima

Stefo12
Gost
Stefo12

Tako je ,Milo je vizonar koji shvata sta znaci imati podrsku manjinskog naroda ,on je jedini koji postuje crnogorsku jevrejsku zajednicu koja broji svega 50ak clanova i zbog toga ce izraelski turisti i doci da nas obidju ,jer smo jedna divna zemlja sa divnim ljudima

Enesa
Gost
Enesa

Opoziciji i najvise smeta postovanje koje Djukanovic uziva kako u svojoj drzavi, tako i u regionu. Da nije njega Cg nikad ne bi postala nezavisna i samostalna drzava, koja sama sebi tresira put ka napretku.

Svetlana_TV
Gost
Svetlana_TV

A sta su opozicionari uradili za nas, osim sto nas vuku po ulicama? Ovo je covjek, lider na kojeg treba da se ugledaju i da vide na koji nacin se uspjesno vodi jedna drzava.

Marelica
Gost
Marelica

Predsjednik se uvijek zalagao za nase dobro, a svojim radom nam je omogucio bezbjedan zivot u drzavi koja ima dobre medjunarodne odnose sa drugim drzavama i koja koraca intezivno putem napretka i stabilnosti.

Tommy_h
Gost
Tommy_h

Djukanovic vidi koliko je bitna saradnja nase drzave sa drugim drzavama, a njegov trud da nasu drzavu unaprijedi je evidentan nakon svake njegove posjete.

Send this to a friend