Ekonomija

Intersport otvara redizajniranu prodavnicu u Podgorici

U ponedjeljak 19. novembra u devet sati, Intersport otvara redizajniranu prodavnicu u Podgorici. Na staroj lokaciji (prvi sprat Mall of Montenegra) nalaziće se prodavnica kreirana po novom Intersport konceptu.

Novi dizajn prodavnice zadovoljava potrebe savremenih kupaca sportske opreme, koji će na lak i jednostavan način moći da odaberu upravo ono što im  treba. Na preko 500m2 prodajnog prostora nalazi se sve što je potrebno za fitnes, trčanje, planinarenje, skijanje, biciklizam, plivanje, tenis i za sve ekipne sportove.

Na dan otvaranja, prvih deset kupaca koji budu trgovali u iznosu od preko 100 eura, očekuju poklon iznenađenja.

U novom ambijentu prodavnice Intersport, na dan otvaranja će se nalaziti ˝fitness checkpoint˝.

U prijepodnevnim časovima će na tom mjestu licencirani fitnes instruktor The Capital Fitness Centra svim zainteresovanim kupcima davati savjete i preporuke, u vezi sa zdravim stilovima života.

Kao i do sada, i ovom prilikom našim kupcima nudimo akcijski popust. Od 19. do 22. novembra kompletan asortiman artikala će biti na -20% popusta.

Intersport u svijetu posluje u 65 zemalja sa preko 5800 prodavnica i u skladu sa tim predstavlja najveći maloprodajni lanac sportske opreme.

Misija kompanije Intersport je da, ponudom najkvalitetnije sportske opreme, podstakne ljude da se bave sportom i da uživaju u dobrobitima aktivnog i zdravog životnog stila.

Intersport Crna Gora uspješno posluje već deset godina. U tom periodu je otvoreno šest prodavnica, u kojima, pored najkvalitetnije opreme, kupac dobija najbolje savjete i preporuke shodno svojim interesovanjima.

Prateći potrebe kupaca, u narednom periodu se planira redizajniranje postojećih i otvaranje novih Intersport objekata.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Igor
Gost
Igor

Pretrgli su se za poklone…

Trebinjac
Gost
Trebinjac

U intersportu skafander skijaski za djecu 280e a u trebinje u binga ili u lidl u dubrovniku od 12 do 20e,pa vi vidite koliko je povoljan. Isplati se i gorivo i put pa da ce te sa sjevera cg krenut samo za jedan proizvod.

Rudulan
Gost
Rudulan

Asortiman opreme, obuće i odeće za planinarenje je izuzetno skroman. Neki artikli su godinama izloženi!

DetaljiSuVazni
Gost
DetaljiSuVazni

Na drugoj slici, na zidu pise womEn a na niskim policama pise womAn. Logicnije je koristiti mnozinu ali bilo jednina ili mnozina treba biti svuda usaglaseno.

Dejo11devetki💔
Gost
Dejo11devetki💔

Sve u podgoricu ali džabe kad se para nema. 👍

Fucmuts80
Gost
Fucmuts80

Top !!!

Send this to a friend