Ekonomija

Irena Radović razriješena dužnosti viceguvernera

Radović

Irena Radović razriješena je dužnosti viceguvernera Centralne banke. Poslanici su danas u Skupštini izglasali njenu smjenu, i to sa 42 glasa za i jednim protiv.

Da podsjetimo, Savjet Centralne banke, kojim je predsjedavao Radoje Žugić, 2.jula je jednoglasno na sjednici utvrdio da su ispunjeni uslovi za razrješenje člana Savjeta – viceguvernera Irene Radović prije isteka mandata i dostavio Skupštini Crne Gore predlog za njeno razješenje.

Ona je odlukom Skupštine od 6. marta 2017. godine imenovana za viceguvernera Centralne banke za kontrolu bankarskog sistema, sa mandatom u trajanju od šest godina. Prije imenovanja na funkciju viceguvernera od oktobra 2016. godine obavljala je dužnost savjetnika guvernera za kontrolu bankarskog sistema.

M.D.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sasha
Gost
Sasha

Ovo je bilo ekspresno razresenje. Podrzavam u potpunosti

alo
Gost
alo

A sto podrzavas mrco ni sam ne znas

Nasa zemlja
Gost
Nasa zemlja

Pa kako je Zugic kukavicki isprozivao u skupstinu. Ne dozvolivsi joj da ona brani svoje stavove u skupstini.
Konjevicu svaka cast, dzentlmenski i bez kompleksa od najbolje studentkinje Ekonomakog Fakulteta ikad 👏👏👏

BoB
Gost
BoB

…onda je ti uopste ne poznajes…..a konjevic jos manje….

Zainteresovana
Gost
Zainteresovana

Sta tu treba da se poznaje? Ocjene i diplome stoje iza nje i tvrdnje nas koji smo sa njom studirali. Bila je najbolja i to ne moze da opovrgne niko. Moze da potvrdi Ministar odbrane – predavao joj je. I Vujica i Veso i mnogi drugi. Ne znam sto joj se stavlja na teret u cbcg i sto to guverner… Više »

VagaBond
Gost
VagaBond

irena, jesi li to ti? ako nisi samo da te informisem da je o jadu zabavila sve, dje god je radila i bez obzira na njenu PREcijenjenu strucnost, mobingovala je sekretarice do iznemoglosti, dok je sekretarica iz francuske ambasade nije na francuski sud izvela i dobila slucaj i morali su joj isplatit 8ooo eura (a imala je tu mogucnost zbog… Više »

Zainteresovana
Gost
Zainteresovana

Haha nije Irena. Ok, sve neka je i tacno to sto pises, u cbcg su to morali znati kad su je zaposljavali, jer je njen mandat kao ambasadorke u Fra prestao godinu dana ranije. I to ne da nikome nije zasmetalo, nego ju je isti guverner veljao to sto je mogao u obrazlozenju njenog naimenovanja. Znas li za neki propust… Više »

VagaBond
Gost
VagaBond

…e evo ti dokaz, samo da ne kazes da izmisljam stvari “Podsjetimo da je Radović imala ,,nesporazuma“ i kada je bila ambasadorka Crne Gore u Parizu. Bivša sekretarica u Ambasadi u Parizu Dalida Kovačević je 2011. tužila državu Crnu Goru ,,zato što joj Radović nije isplatila otpremninu nakon isteka ugovora o radu i što odbija da joj preda radnu knjižicu… Više »

mira
Gost
mira

Piše Ana Scepanovic Zugiceva 🙂

mira
Gost
mira

Zugicevi botovi…

Mikulica
Gost
Mikulica

Nije parlament mjesto za to. Ima sudove i rocista na kojima ce iznijeti svoje stanoviste. A ti odmori malo, nemoj se primat previse. Providno je.

Send this to a friend