Ekonomija

Šansa za posao: Krediti za preduzetnike sa rokom otplate do 12 godina

Investiciono-razvojni fond Crne Gore je u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje Crne Gore i Gradskom opštinom Golubovci organizovao danas prezentaciju zajedničkog programa pod nazivom “Šansa za posao” u cilju animiranja i davanja podrške nezaposlenim licima da otpočnu sopstveni biznis u toj Opštini.

Svim potencijalnim i budućim preduzetnicima, novim i postojećim malim i srednjim preduzećima, IRF će omogućiti kreditna sredstva po kamatnoj stopi od 0 odsto do 4,5  odsto, grejs periodom do četiri godine i rokom otplate do 12 godina.

A sve to sa iznosom do pet miliona eura, zavisno od vrste kreditnog aranžmana, sim za infrakstrukturne projekte, projekte zaštite životne sredine i obnovljivih izvora energije gdje će grejs period iznositi do pet godina, a rok otplate do 15 godina.

Predsjednik GO Golubovci Dušan Radonjić, je izrazio zadovoljstvo povodom prisustva građana, uz zahvalnost IRF-u i ZZZCG povodom inicijative za održavanjem današnjeg seminara.

Direktor ZZZCG Suljo Mustafić istakao značaj zajedničkog zadatka IRF-a i Zavoda čiji je glavni interes razvoj malih i srednjih preduzeća kao, nosioca privrednog razvoja i otvaranja novih radnih mjesta.

Ža.B.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ihaaaaa
Gost
Ihaaaaa

Ajde što nas lažu, nego što misle da ih vjerujemo! Pa to sve završi u Podgorici, među rođacima i prijateljima onih koji se pitaju. Lako provjerljivo – zatražite kredit ako ne zadovoljavate navedene uslove.

Anonimus
Gost
Anonimus

Koliku hipoteku treba da stave za 5 miliona? Ja sam tražio 15.000 i rekli su da nikako ne može bez hipoteke.

Send this to a friend