Ekonomija

Ispunjene sve obaveze prema zaposlenima u Institutu Igalo

Institut Dr Simo Milošević

Menadžment Instituta dr Simo Milošević AD u potpunosti je ispunio sve obaveze prema zaposlenima koje predviđa kolektivni ugovor, saopštila je Gordana Rajović, izvršna direktorica Instituta Igalo.

Ovo je potvrđeno i na danas održanoj sjednici Odbora direktora.

“Konstatovali smo da postoji namjera neodgovornih pojedinaca da umiješaju menadžment Instituta u problem koji je isključivo u rukama Sindikalne organizacije Instituta. Iz tih razloga se i obraćamo javnosti. U novembru 2018. godine obavili smo posljednju uplatu”, kazala je Rajović i dodala da su sve ingerencije u vezi sa upotrebom sredsatva stambenog fonda bile isključivo u rukama Sindikalne  organizaciju Instituta Igalo.

<<<Sindikalac pronevjerio 300 hiljada eura?<<<

“Menadžment Insituta i dalje će poštovani zakonske i ugovorne odredbe u skladu sa najboljom praksom. Nadamo se da hercegnovska javnost prepoznaje rezultate našeg rada tokom poslednjih nepune dvije godine, makar na približno istom nivou kao što to prepoznaju naši pacijenti”, zaključila je Rajović.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nije bilo lako
Gost
Nije bilo lako

Od ovoga privrednog giganta napraviti minus, zaista je uspjeh, kako radnika, tako i rukodstva. Vjerovatno će ući u udžbenike ekonomije.

Send this to a friend