Ekonomija

Izabran novi Odbor direktora Barske plovidbe, predsjednik Ćazim Alković

Foto: Barska plovidba
Foto: Barska plovidba

Nakon što su tri člana Odbora direktora „Barska plovidba“ AD podnijela neopozive ostavke, Skupšina akcionara je na sjednici razriješila dotadašnje članove Obora direktora “Barska plovidba” i izabrala nove. Tako su novi članovi Teodora Ostojić, Nebojša Kaljević, Ćazim Alković, Marko Maraš i Radomir Radunović.

“Novoizabrani Odbor direktora je juče održao konstitutivnu sjednicu kojom je do izbora predsjednika predsjedavao v.d. izvršnog direktora Mirsad Tršić. Odbor je donio jednoglasnu odluku da za predsjednika bude izabran Ćazim Alković”, navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

Ćazim Alković je diplomirao na Fakultetu za pomorstvo u Kotoru, a nakon toga školovanje je nastavio na Ekonomskom fakultetu u Podgorici gdje je i magistrirao.

“Veći dio radnog angažmana, više od dvadeset godina je proveo u Upravi pomorske sigurnosti i upravljanje lukama te njenim pravnim predhodnicima Agenciji pomorske sigurnosti, Plovputu i Obalnoj radio stanici Barradio, gdje je pored mnogobrojnih poslova prevashodno radio kao menadžer za kvalitet upravljanja. Autor je više stručnih radova iz oblasti unaprjeđenja kvaliteta poslovnih procesa Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama”. kaže se u saopštenju.

Kako je ovo bila konstitutivna sjednica, članovi Odbora su donijeli odluku da u što kraćem roku zakažu novu sjednicu na kojoj će se detaljnije upoznati sa radom i opštim stanjem u Barskoj plovidbi AD, te definisati smjernice za dalji rad.

“Svi članovi Odbora su pokazali spemnost da daju svoj maksimalni doprinos i da odmah bez odlaganja krenu sa radom. O svim bitnim aktivnostima i odlukama Odbora javnost će biti blagovremeno obavještena”, zaključuje se u saopštenju.

5

avatar
1000
4
1
0
 
5
MarkoCg-BrdjaninKomitaPomoracDjuro
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Svi ovi su brodove vidjeli na sliku.
Automehanicar i lovac jedan od direktora hahahah

Cg-Brdjanin
Gost
Cg-Brdjanin

Bruka

Komita
Gost
Komita

Ovaj Alkovic je uspio osusiti maslinu staru hiljadu godina, sta ce tek učiniti Barskoj plovidbi

Djuro
Gost
Djuro

Nijedan pomorac….

Pomorac
Gost
Pomorac

To više nije ni važno. Važno je da neko ko zna posao radi za ove neznalice.
Sjećam se, sedamdesetih godina prošlog vijeka jedna zaposlena službenica reče:
“ Mi bi smo imali duplo više plate da nemamo pomoraca”!
Dakle, upravljaju su ljudi sa pomorstvom koji koji ne znaju kako pomorska firma stvara dohodak.
Drugim riječima sprdnja.

Send this to a friend