Ekonomija

Izgradnjom novog golf terena na Luštici svi će biti na dobitku

Golf teren

Broj sunčanih dana, klima i ambijent daju nam nadu da će izgradnjom novog golf terena na Luštici svi biti na dobitku, i građani Tivta i turistički poslenici ali i država. Razvoj ovog sporta čija je suština priroda, mir i zdrav život, omogućava Tivtu prevazilaženje sezonalnosti kojije glavna boljka našeg turizma, smatra predsjednik Golf kluba Knjaginja Milica Risto Lučić. Prema njegovoj ocjeni Crna Gora je idealna destinacija za golf turizam.

On je istakao da su ponosni što su GK Knjaginja Milica i Tivat vratili golf na velika vrata u Crnu Goru. Grupa entuzijasta i ljubitelja ovog sporta kojih je sve više u Crnoj Gori do sada nijesu imali svoju golf bazu.

“Vjerujem da će i država imati sluha i razumijevanja i da će intenzivnije početi da podržava razvoj golfa u Crnoj Gori. Otvaranje golf terena će svim građanima Tivta i Crne Gore omogućiti da se oprobaju u jednoj novoj sportskoj sferi, čiji temelji su fer plej, iskrenost i poštovanje suparnika, kao i terena i same prirode i to uz najbolje moguće uslove”, smatra Lučić.

Prema njegovim riječima golf turizam na starom kontinentu je tržušte vrijednosti od preko 50 milijardi eura koji broji skoro pet miliona registrovanih golfera i segment koji je prepoznat kao ključni za već razvijene turističke destinacije ( Španija, Turska kao primjer).

“Uz to, visoka prosječna potrošnja takvih gostiju, i njihova želja za upoznavanjem novih lokaliteta, domaćih proizvoda, kulture i jedinstvene prirode, čine Crnu Goru idealnom budućom golf destinacijom”, zaključio je on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Med.
Gost
Med.

Koliko je to puta obecano ja sam mislio da se igra golf uveliko…taman prica kao most Verige…evo 30 god price za malu đecu

Bnjj
Gost
Bnjj

A i građani Cg imaju da igraju Golf sa platama 200,300e. Satnica 2€,razvoj po mjeri čovjeka nema šta.

BOSS
Gost
BOSS

Bices Ljubo na dobitku, nosices golf torbe bices kedi

Eho
Gost
Eho

Ja pare zajmim da bih igrao golf ali je uvijek gužva na crnogorskim terenima,po gotovo na onaj u Crmnici što ste ga obećali pred referendum. Na brdu iznad Budve nije tolika jer je obećano 2012-te pa golferi nisu još navikli na njega.

Ljubo
Gost
Ljubo

Kako ću ja biti na dobitku?

CrnogoracNk
Gost
CrnogoracNk

Hahahahaha

logika
Gost
logika

nema mi nista milije, no kad umoran dodjem s posla, popijem pivo i opletem 5-6 partija golfa…..

Bnjj
Gost
Bnjj

Samo niste napisali kad će bit gotovi ti tereni i zašto se ne grade na drugim mjestima po Cg

Milos
Gost
Milos

Zato sto je blizu aerodrom,zato sto je blizu Porto Montenegro,zato sto je blizu Lustica Bay,zato sto je preko puta Porto Novi,a obicno ce gosti na golf terenima biti jahtasi i drugi milioneri koji ce dolaziti i privatnim avionima,helikopterima.. Jeli dovoljno zasto upravo na toj lokaciji? Da nece da ga naprave na Grahovo mozda,ili u Pljevlja,Bijelo Polje?? Ali nije ni u… Više »

Bnjj
Gost
Bnjj

A što nemože golf tereni u Ulcinj ima Veliku Plažu, Štoj ili Bar ima poljana koliko hoćeš dvije obale Jadransku i Skadarsku aerodrom Golubovci je na 40km, Glavni grad blizu. Državni projekat uništenja Južnog Jadrana i opština Bar i Ulcinj.

vjecna da je
Gost
vjecna da je

bice gotovi brzo da neka olos iz tivta ne sprecava da se preciscena voda koja se inace prosipa evo par godina ne prodaje lustici zbog sitnig politickih poena i neznanja jer im je voda uz sva ulaganja nedostatak vec imaju mali kapcitet pitke i glupo je placati skupu pitku vodu …a tereni se prave tamo dje ima interresovanja da se… Više »

Alokin
Gost
Alokin

Vec osjecam kako mi se dzepovi pune

Dux
Gost
Dux

A okle jadan,nemamo vode ni sa oprat sudje a ne golf tereni i ludorije,presaltajte se na pikado ili bilijar,lazu vas ovi pajseri da ce sve bit ok

Send this to a friend