Ekonomija

Jeftiniji ADSL i pozivi u fiksnoj mreži Telekoma

Crnogorski Telekom

Cijene poziva iz fiksne mreže i pretplate ADSL paketa Crnogorskog Telekoma biće niže od 1. maja, odlučila je Agencija za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost EKIP.

U rješenju koje je juče donijelo ovo regulatorno tijelo, precizira se da će cijene poziva u zemlji ka drugim fiksnim mrežama biti niže za 40 odsto, ka mobilnim mrežama 10 odsto, koliko i cijene poziva ka mobilnim i fiksnim mrežama u drugoj, trećoj i četvrtoj međunarodnoj zoni.

“Na osnovu rješenja Agencije, maloprodajne cijene Telekoma biće niže za 10 odsto za sve ADSL pakete, pa će cijena mjesečne pretplata bez PDV-a iznositi od 7,98 do 18,09 eura”, navodi se u rješenju. Uz to, biće snižene veleprodajne cijene pristupu internetu za 8,1 odsto.

“Time se obezbjeđuju povoljniji uslovi da i drugi operatori pružaju uslugu pristupa internetu preko infrastrukture Telekoma” dodaju u EKIP-u.

Rješenjima su snižene cijene poziva unutar fiksne mreže za 19 odsto, kao i cijena poziva između drugih mreža mobilnih operatora za 20 odsto, što treba da utiče na smanjenje maloprodajnih cijena poziva.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Seki
Gost
Seki

A spasili ste se ne pitaj. Sve su to deri koze. Ne znate vi nista.

NikolinaG
Gost
NikolinaG

Ja moj juce iskljucila i nek ste sa srecom ali ne da vas ja placam

Prakticni
Gost
Prakticni

Malo je rec lopovluk, kozu bi nam skinuli da su mogli.Dok nijesu imali konkurencije, bahanalije sa cijenama sad sam siguran da su izgubili vise pola korisnika, sto telemah, sto m tel.

Telekom nista u mojoj kuci ! 🙂

vilimon
Gost
vilimon

I ja bih napustio , ali ne znam , gde je bolje ..ako neko zna neka javi .

Duh
Gost
Duh

10 godina su nas krali bukvalno

realni
Gost
realni

sad Vam je kasno kad smo presli kod M-tela, Telemaha, i BBm-a. Dosta je bilo Vašeg! Pozdrav

Send this to a friend