Ekonomija

Jet2.com povezuje Tivat sa Londonom i Mančesterom

Jet2.com

Britanska lou kost aviokompanija Jet2.com od naredne godine uspostaviće saobraćaj ka Crnoj Gori i to na linijama iz Mančestera i Londona za Tivat.

Jet2.com počeće da leti za Tivat iz Mančestera, odnosno sa londonskog aerodroma Stansend 21. maja naredne godine, a saobraćaće dva puta nedjelnjo, avionima tipa boeing B 737-800, kapaciteta 189 putnika.

Iz Londona i Mančestera ova će kompanija, inače specijalizovana za prevoz britanskih turista do popularnih turističkih destinacija širom Evrope, letjeti za Tivat četvrtkom i nedjeljom. Jet2.com treći je po veličini redovni aviopprevoznik u Velikoj Britaniji i ima flotu od 90 aviona sa kojima leti na više od 70 destinacija, prenosi Bokanews.

Na sezonskim linijama iz Mančestera i Londona za Tivat već dvije godine saobraća i najveća britanska lou kost kompanija EasyJet, dok za London iz Tivta ljeti leti i crnogorski nacionalni avioprevoznik Montenegro Airlines.

Pored EasyJeta i Jet2.coma, za Tivat u ljetnjoj IATA sezoni iz više gradova Evrope i sa Bliskog Istoka već saobraćaju i lou kost kompanije Pobeda, Transavia, Brussels Airlines i Flydubai.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Dzabe povezuje – kad nam treba viza..

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Neka treba viza. Meni Britanija ne treba ništa u životu. Da je nikad i ne posjetim. Široka i dugačka Evropa je sasvim dovoljna. Ne treba mi let na ostrvo ništa.

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

realno evropa je cudo u njoj imas sve sto u svijetu vrijedi …da nikad ne odes u englesku

Podgorica
Gost
Podgorica

Eto i nama do Manchestera na Fudbal za tren

Ćotek
Gost
Ćotek

Lokume, troškovi za vizu su 200eur.

JA TO
Gost
JA TO

Da gledamo Savića u Mančester.

Ćotek
Gost
Ćotek

Radi li naša vlada na ukidanju viza sa Britanijom? Radi matrak! 😒

lol
Gost
lol

Ovo na slici je Boeing 757-200

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

eto tako …..da nasi bajni ambasadori i diplomate koji nista ne rade obidju gradove sklope prijateljstava nadju turisticke agencije.. .mogu biti manje ne moraju to bit veliki tur operateri ….brzo bi se iz svih gradova evrope jednom nedeljno dolazilo u cg i bilo bi vise posla

Send this to a friend