Ekonomija

Još bolji ljetnji pripejd uz 1000 GB interneta!

U okviru druge faze ljetnje kampanje, koja je počela krajem aprila, Telenor svojim pripejd korisnicima nudi tri nova paketa koja sadrže 1000 GB interneta. Ponuda je osmišljena tako da u potpunosti odgovori potrebama i najzahtjevnijih korisnika, koji mogu nesmetano uživati u svim prednostima 4G mreže.

Paketi koštaju pet, deset ili petnaest eura, u zavisnosti od vremena tokom kojeg se 1000 raspoloživih gigabajta mogu iskoristiti. Tako korisnik koji kupi paket od pet eura ima mogućnost da gigabajte iskoristi tokom deset dana, a u paketu koji košta deset eura gigabajti se mogu iskoristiti tokom 20 dana. Za turiste koji ostaju duže, Telenor je pripremio paket koji košta 15 eura, u okviru kojeg je 1000 gigabajta korisnicima na raspolaganju tokom 30 dana.

Za sve turstičke pakete Telenor je pripremio i posebne dodatke. Tako se za iznos od jednog eura može aktivirati gigabajt interneta koji važi jedan dan, dok se 100 gigabajta interneta može aktivirati za pet, deset ili petnaest eura, sa periodom trajanja od pet, petnaest ili trideset dana.

Svi dodaci mogu da se aktiviraju putem kratkog koda *140#, koji je Telenor posebno kreirao za turiste. Sve informacije o novoj ponudi dostupne su na sajtu www.telenor.me.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
505
Gost
505

1000 GB je nemoguće potrošiti za mjesec dana čak i da se telefon koristi za hotspot. Samo dobro zvuči ponuda, realno se za ove pare kupuje 50-tak GB koji će se stvarno potrošiti. Statistička greška su oni koji potroše 100 GB.

Goran
Gost
Goran

Ako napunite tri puta po pet onda dobijete 3000gb za mijesec dana.

NekoTamo
Gost
NekoTamo

Opet je u ovom dijeli najboli T-mobile

Slavko
Gost
Slavko

Poslije T mobajla i golub pismonosa je dobar…

Igor
Gost
Igor

Najgora mreza, najlošija ponuda za inostranstvo!

Bambara
Gost
Bambara

E ovo je opasna ponuda. 1000GB se ne može potrošiti. Bravo za Telenor!

VAP
Gost
VAP

Najbolja mreza, najbolje ponnude, najbolji servis!

Send this to a friend