Ekonomija

Kako je Knežević uz pomoć prijatelja kupio vilu Perast?

Duško Knežević

Moj jedini cilj je da, ko god je na vlasti, omogući adekvatan ambijent za poslovanje i stvori uslove za pravnu sigurnost nedavno je poručio odbjegli biznismen Duško Knežević iz Londona. Na kakvu pravnu sigurnost misli najbolje ilustruju njegovi rani radovi iz Perasta u proljeće 2001. godine, piše Pobjeda.

Tada je, u dogovoru sa šefom kotorskog katastra Veskom Jovićevićem, osuđenim zbog primanja mita, te direktoricom tadašnjeg HP Fjorda Zlatinkom Bjelobrković, preuzeo Vilu Perast za trećinu procijenjene vrijednosti.

Kompletan posao je školski primjer kršenja zakona u čije se poštovanje Knežević sada kune.

Prva faza je bila potpisivanje ugovora o kratkoročnom kreditu na pola miliona njemačkih maraka 2. aprila 2001. godine.

Taj ugovor potpisali su zastupnik Atlas banke iz Beograda Stevo Goranović i Zlatinka Bjelobrković i njime je precizirano da je rok za vraćanje kredita namijenjenog za obrtna sredstva 31. jul 2001. godine sa kamatom od 2,5 odsto i 1.665 maraka za troškove platnog prometa.

Visinu kredita odredili su samo nekoliko dana nakon što je komisija Uprave za nekretnine, područna jedinica Kotor, sa Jovićevićem na čelu utvrdila da objekat vrijedi 1.590.808,9 njemačkih maraka, jer je u međuvremenu objekat dograđen sa istočne strane. U katastar se upisuje ispravka kvadrature i navodi HTP Fjord kao vlasnik te nekretnine 26. marta 2001. godine.

Istog dana kad je potpisala kreditni ugovor, dakle 2. aprila, Bjelobrković potpisuje ugovor o fiđucijarnom prenosu prava svojine nad četvorospratnom Vilom Perast (prizemlje, dva sprata i potkrovlje ukupne kvadrature ođ 749,99 kvadrata i nula kvadrata zemljišta).

Riječ je o dvije katastarske čestice (230 i 194) na kojima su vila i trafostanica. Kotorski katastar je već sjutrađan, 3. aprila, izdao list nepokretnosti gdje se kao vlasnik vile vodi Atlas banka, sa zabranom otuđenja i opterećenja. Koliko je katastar to stručno uradio pokazuje podatak da je novom vlasniku Atlas banci ubačeno opterećenje za kredit Atlas banke!

Fiducija i hipoteka su instrumenti osiguranja naplate, putem kojih banka, u slučaju neredovne otplate kredita naplaćuje svoja potraživanja. Fiducijom se pravo vlasništva prenosi na banku, a kod hipoteke se imovina banci daje u zalog. Osnovna razlika između hipoteke i fiducije je u tome što kod hipoteke klijent zadržava pravo vlasništva nad imovinom, dok se kod fiducije pravo vlasništva odmah prenosi na banku.

I zalog i pravo vlasništva traju do konačne otplate kredita, ali se u katastru vode kao teret na imovini, čiji vlasnik ostaje korisnik kredita do okončanja njegovog kredita. Drugim riječima: Jovićević nije mogao da 3. aprila upiše Atlas banku kao vlasnika Vile Perast, nego tek nakon isteka kredita.

Očito je da se u ugovoru za Vilu Perast nije ni očekivalo vraćanje kredita i očito je da su to, osim Bjelobrković i Kneževiča, dobro znali u kotorskom katastru.

U dopisu Atlas banci od 6. avgusta 2001. obavještava ih da ne može da vrati kredit i da slobodno uzmu nekretninu, a da ne aktiviraju akceptne naloge, jer ih ne bi mogli naplatiti. Atlas banka je, međutim, zahtjevom od 2. aprila tražila da se upiše fiducijarno pravo na nekretninu, iako sredstva po kreditu još nije ni uplatila HP Fjordu?!

Koliko je neuobičajeno da se pravo fiducije upisuje drugog dana po sklapanju kreditnog ugovora pokazuje primjer kredita koji je Jugooceanija uzela ođ tadašnje Jugobanke, a fiduciju je takođe upisao Vesko Jovićević. Jugooceanija, naime, nije mogla da vrati kredit od 210.000 njemačkih maraka do 12. novembra 2000. i ta je izjava potpisana u kotorskom osnovnom sudu 16. novembra iste godine, pa je Jovićević 24. novembra 2000. upisao fiduciju na katastarsku parcelu 131 Kotor II.

Druga nelogičnost kod posla sa Vilom Perast je što je Bjelobrković 2. aprila 2001. potpisala izjavu da do 31. jula treba na ime kredita da se vrati 551.013,29 maraka i dostavila je Atlas banci. Ona je, međutim, 6. avgusta 2001. u dopisu naslovljenom na Duška Kneževića lično, navela da ne može da vrati kredit i da firma duguje po tom osnovu 547.906,37 maraka. Iz ovoga ne može da se zaključi gdje je završilo nešto više ođ tri hiljade maraka. Treća zanimljivost u ovom ugovoru je kako je Atlas banka došla do đardina, odnosno bašte ovog ugostiteljskog objekta.

Ta je bašta kroz nacionalizaciju pripala državi, što se vidi iz kupoprodajnog ugovora od 12. februara 1982. godine, kojim je Montenegroekspres kupio od Vjere Gagović za tri miliona dinara Vilu Perast i trafostanicu.

U ugovoru se navodi da se prodaju katastarske parcele 194 i 230, a da se Gagović odriče plaćž nja za parcele 238/1 i 238/2, koje su nacionaJ lizovane, ali su joj ostavljene na korišćenje. Republički zavod za geodetske i imovinskopravne poslove utvrđuje 29. juna 1994. godine da Fjord ima pravo korišćenja i postaje titular upravljanja i raspolaganja trafostanicom i vilom. Bivši đardin, a sada terasa rekonstruisanog ugostiteljskog objekta, ostao je u vlasništvu Kotora, odnosno države. Na zahtjev Fjorda omogućeno mu je pravo korišćenja te terase, koju je Bjelobrković sedam godina kasnije prepustila Kneževiću, a da nije pitala ni grad ni državu.

Sve to, ipak, nije prošlo nezapaženo. Sredinom juna 2009. godine Vesko Jovićević se, sa pet saradnika, našao pod istragom Tužilaštva zbog optužbi da je kao načelnik Uprave za nekretnine Kotor primao poklone kako bi preko reda izvršio određene službene radnje, koje se tiču upisa u katastar nepokretnosti.

Prvostepenom presudom bio je osuđen na dvije godine i tri mjeseca zatvora zbog primanja mita i zloupotrebe službenog položaja u produženom trajanju. Apelacioni sud je u septembru 2012. godine ukinuo prvostepenu presudu. Tokom ponovljenog suđenja Viši sud je preinačio presudu Jovićeviću na godinu zatvora, koja je potvrdom Apelacionog suda u julu 2014. postala pravosnažna.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Uros
Gost
Uros

Stala je sva DPS masinerija u odbranu svog sefa…Mediji pokusavaju da na sve nacine diskretiziju Duska.Ne mazite oci narodu!Znamo mi dobro ko je Knezevic ali jos bolje znamo ko je Djukanovic.

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Riješiti kome je Migo nosio kufertu,pa sve ostalo Do tada sve je dzaba

Mare
Gost
Mare

Ciji je hotel Conte,znate li CDM? Cija je vila Perastra,pokojni je sad ,pa da ga ne pominjemo? Ciji je novi hotel koji se sagradio prosle godine i koliko je placen? Ajmo malo,istrazivacko novinarstvo…

mojsilovic
Gost
mojsilovic

Ovo mu je sve k’a za inat jer se petlja sa racunarima, Milo je davno priznao da ne koristi kompjuter i tu je u blagoj prednosti jedino sto DK ima sa strane to drzavljanstvo UK i jos dva do tri pasosa pride a Milo mora po vizu u ambasadu Emirata.. e kuku Narodu s’ovakvom elitom. Glamurozno nema sta.

Lidija
Gost
Lidija

Ovo smeće
Treba mu se sve oduzeti

mojsilovic
Gost
mojsilovic

Lidija, nosila si i ti pasos u ambasadu emirta da ti lupe vizu, dok ste trosili Duletovu lovu sve je bilo super, vaala baaz.

Peter
Gost
Peter

A Brkovic i Barovic, jesu li oni kupili ili oteli, jesu li oni fiini*

zrno krstov
Gost
zrno krstov

Kako ste “brzi”,i to baš sad!!

Milan
Gost
Milan

Svi njegovi prijatelji Duskovi su isto kao on korumpirani i samo gledaju kako da zaobilju zakon! Mada ne kaze se uzalud, s kim si takav si!

Uros
Gost
Uros

Jedini cilj Duska Knezevica jeste da preko laznih saopstenje pomami narod, da mu povjeruju kako su njegove lazi istine, a poenta svega ovoga je da bi on da mu se omoguci sistem dje bi on mogao nesmetano da opet lopuza, e to bi on, pa kad je tuzilastvo uslo u njegove racune i spise, i dosli do podata dje on… Više »

mojsilovic
Gost
mojsilovic

vi mentalno nijeste u redu, a narod se pomamio ima sto godina.

Mila K
Gost
Mila K

gle, neuspješni ckl se bavi limenkom i zlaticom… baš za jačanje javnog interesa i činjeničnosti.

VITAMIN C
Gost
VITAMIN C

Da vi iz CDM pričate I deseti dio o Milovom
Poganstvu pa ‘ajde….ovako i vi I Pobjeda Ista petljavina….Ne smijete zucnuti grke o
GOSPODARU…..MALOGRADJANSTINO!!!

Jorgovan
Gost
Jorgovan

A je li se ovo znalo do sad nego sad kad je on ofiro vladajucu strukturu ajde da se i mi njemu svetimo.Sve prevarant do prevaranta.

Rikardo
Gost
Rikardo

kako kazu .. ko će o čemu kao DK o poštenju 🙂

milos radunovic
Gost
milos radunovic

RASPADA SE EVROPSKA UNIJA PA NEKA SE RASPADA TAJ ZLOCINACKI SAVEZ DRZAVA ITALIJA IZLAZI IZ EU VIVA ITALIJA

Ranko
Gost
Ranko

CDM cijelo vrijeme izbaca tekstove, kao da je svih ovih 30 godina odje na vlasti bio neko drugi a ne DPS! Jeste li vi svjesni da je ovom Knezevicu sve ovo dozvoljavao samo jedan covjek?

Nevjernik
Gost
Nevjernik

Gospodine Ranko ni ja nemam nista drugo da kazem.

marius
Gost
marius

E komentar se protiv ovog cojeka ne moze napisat, a da bar 30 minusa ne “popijes”. Briga me za minuse, no mi nesto odjenak ne “stima”. Mnogo jada ni da je Robin Hud, a ne ojadio je sve cesa se dovatio .

Socijalista
Gost
Socijalista

Milo je odje glavni akter. Batalite se kneževića

Joo
Gost
Joo

znaci Knezevica treba po tvom abolirati svih kriminalnih dela….jer je tebi samo Milo bitan?……..eo trcimo…..

Bak
Gost
Bak

Knezevic nikad nije bio Predsjednik Crne Gore I on moze kupovat sto.mu je volja…a Milo je tesko mogao od predsjednicke plate ustedjet 10miliona za kupovinu vile

Dejo fudbal🏆
Gost
Dejo fudbal🏆

Ovo treba sve redom hapsiti. Gledam u italiju komentare slični su kao naši samo oni manje pišu više čitaju.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Treba vidjeti ko je tada bio premijer i uhapsiti ga

Peka
Gost
Peka

Znamo da je sve to radio u saradnji sa Milom, finansirao izbore i referendum, treba ih obojicu bačit u zatvor na mnogaja ljeta.

Peka
Gost
Peka

Hoće li ikada osvanuti članak u CDM, “Kako je milo đukanovi postao milijarder?”

Etes
Gost
Etes

Sve što je radio, omogućio mu je Milo i DPS, koji su opljačkali šta su stigli

BokaiBudva
Gost
BokaiBudva

Svi vi koji pricate protiv Knezevica tj samo protiv njega vidim po minusima koliko nemate pojma sta pricate. Mislim da je covek kriv isto kao i vi ali, jedno veliko ali zaboravljate jer ste ponovo obmanjeni…a to je da mu je sve sto je uradio dozvolila vlast i drzava. Tako da zna se ko je glavni krivac i kad padne… Više »

bip
Gost
bip

Udaviše više… Uredništvu CDM-a, Pobjede i Dnevnih Novina, sve ovo smo mi čitali prethodnih 15 godina u Danu, Vijestima, Monitoru a upravo su vaši listovi služili za Duškovu odbranu, nema potrebe da nam dokazujete ono što svi znamo. E sad kad postoje neoborivi dokazi da je sve to uspijevao da radi preko koverte i veza sa vrhom vlasti vi to… Više »

SuperSte
Gost
SuperSte

Prosirena optuznica…..
DK hobotnica
Milo oktopusi
BANanko
Simovic krtola
Ivan ramada

milisav
Gost
milisav

Kad ce biti gotova medjunarodna potjernica i sta se ceka? Proslo je dvije nedelje od onog cuvenog ponedeljka dje je trebao da iznese gomilu dokaza pa se nista nije desilo! Sva ova sarada njegova je u stvari da dokaze da je bio Milov prijatelj a ne da ga skine jer ga se Milo javno odrekao!

Oliver
Gost
Oliver

Ko zna koliko je jos ovih vili, ovo je jedna za koju se saznalo, a mogu misliti ostalu njegovu imovinu i na nacin koji je stekao.

Ilija
Gost
Ilija

Ada Knezevic se sad kune u sve zivo, da niko nije cist kao suza a ovamo svaki dan izlaze novi dokazi o tome koliko je covjek zapravo zloupotrijebio sve zivo i kako je on prvi korumpiran i kako je mitom sve zavrsavao, tako da za sve sto je uradio terba da odgovara!

The Voice
Gost
The Voice

a svi koje je on zloupotrijebio su bili naivni jel tako i tek su sad otkrili malverzacije?

SuperSte
Gost
SuperSte

Ajmo ponovo….
DK hobotnica
Milo oktopusi
BANanko
Simovic krtola

BokaiBudva
Gost
BokaiBudva

Niko ne spori da je on kriv…ali ako ste citali konkretno ovu pricu ond se lako zakljuci da je njemu to krivotvorenje dozvolila vlast…a ko je bio na vlast?Dps…znaci surovali zajedno i zajedno neka odgovaraju.

liberal
Gost
liberal

a sve li vam je milo kriv izdajnici,ajde sto drzavu negirate ajde i sto crkvu ne priznajte ,ajde sve to no sto jos od ovoga krimosa napraviste viteza na bijelom konju i mesiju koji brani tobos crnu goru od cojeka koji je stvorio !!!! IZDAJNICI JEDNI

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

E nesrećniče maloumni.

SuperSte
Gost
SuperSte

Otac moderne Republike Crne Gore je Blazo Jovanovic. U federaciji ili ne Crna Gora je bila drzava/republika od 1943.
Milo je oportunista. Da ima licni interes sjutra bi ponovo pravio federacije.

Dragutin
Gost
Dragutin

Reče nam jedan liberal da smo izdajnici. Uvijek ću se pitat s kojim obrazom jedan kao liberal može da brani Mila Đukanovića. Dal neko može da bude toliko plitak da ne kapira koliko je to nisko i jadno. Volio bih da sad ovo nije portal, ili da ne postoje admini koji ne pustaju komentare, pa da ti kažem lijepo šta… Više »

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

“a sve li vam je milo kriv izdajnici,ajde sto drzavu negirate ajde i sto crkvu ne priznajte ,ajde sve to no sto jos…” i onda ustvari ide nastavak “mi moga mila gospodara prvorodjenog napadate!!! E TO VAM NE MOGU OPROSTITI!!”

mira
Gost
mira

je li sramota da ovaj covjek jos nije uhapsen posle ovoliko afera,najgori od sve djece,odje miga proganjate za onu sprdnju od snimka a ovaj trosi nase milione po londonu

Banka
Gost
Banka

Kao radnica na salteru lovcen banke najbolje znam koliko je naroda ojadio ovaj covjek i koliko je samo stedista moralo da premjesta svoje racune u druge banke ,jedan dan smo imali red od skoro 100 ljudi koji su mi ispricali kako nisu cak ni sve pare podigli ,piiiiiiii

Dragutin
Gost
Dragutin

Kao RADNICA u dps-u…

BokaiBudva
Gost
BokaiBudva

Vasa banka je postena hahaha…i sigurno ste zaslugom dosli na radno mjesto

stefo
Gost
stefo

e vala ka da nismo znali cime se ovaj bavio,manje price ,hapsite ga vise

Milos
Gost
Milos

ocete li mu zaplijenit onu vilu ljudi ,majka mi nije platu dobila 6 mjeseci zbog njega, dajte reagujte alooooo

Slaven
Gost
Slaven

eo ga opet ovaj lopov od knezevica,a maknite mi ga vise ne mogu ga gledat ocima

Lidija
Gost
Lidija

Sto se taj pošteni vijek ne vrati u CG
Nego laje iz kaveza

Sto
Gost
Sto

Nesmijete ni komentar objaviti , bijednici !

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Trecinu vrijednosti??? A trajekt????

Dragutin
Gost
Dragutin

Treba da ukapirate jednu banalnu stvar… Svakim tekstom đe napadate Kneževića u stvari napadate vrh dps-a. Jel realno da to ne kapirate? Dakle, MI ZNAMO da je čojek iz vrha partije. Sve ove godine ga tako gledamo i sve ove godine je zbog partije nedodirljiv i radi šta oce. Zasto nas baš toliko ponižavate smatrajući da to ne vidimo svih… Više »

BokaiBudva
Gost
BokaiBudva

Potpuno se slazem…samo mi nije jasno kako ljudi ne kapiraju??Pa sve sta je uradio dozvolila mu je vlast…on sada tone i vuce sa sobom, nadam se da ce povuci dosta.

Dragutin
Gost
Dragutin

Kapiraju. I znaju da im ne prolazi ta priča kod nas. No, imaju svoje “matematičare” koji su zaduženi za procente. Znaju procenat glasača koji ce ih glasat pa i da im je znam šta urade. Znaju procenat koji MORAJU glasat zbog posla i i raznih drugih ucjena i strahova. I znaju procenat plitkih ljudi kod kojih će im proć ova… Više »

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Zasto ne objavite snimak dje osoba prati Duska Knezevica po Londonu?

una
Gost
una

Ima djukanovic jos ovakvih prijatelja masu. Sad lajete o Knezevicu, dajte i ostale privilegovane!

Nick
Gost
Nick

Tako,tako samo ga čačkajte….xaxaxa

vjecna da je
Gost
vjecna da je

dobro on je bikznismen imao je pare i radio je da uveca svioj kapital…nego pogrijesili ste temu…tema je lopovluk politicara sa vlasti i njihovih porodica i prijatelja

crnogorac
Gost
crnogorac

Tako je ,

to je tema

hahahahahahahahahahahaahahahahahahah

BokaiBudva
Gost
BokaiBudva

tako je

Lukase
Gost
Lukase

Pitajte gospodara!Plati se provod po bijelom svijetu i još ponešto,onda se uzvrati kombinacijom na ovaj način.Sve na uštrb građana.Poslije se pitamo što su nam male oplate i zašto krpimo kraj sa krajem.

Prc CG
Gost
Prc CG

A kako je Đukanović uz pomoć prijatelja i familije opljačkao CG????????

Tipo
Gost
Tipo

Eno kakav je Knežević, nikakav, a za Mila, Katnića i ove iz pobjede je ljudina

NBA
Gost
NBA

tio- jeste “ludina” kao i ti?

Rubiks
Gost
Rubiks

,,Pobjeda” je najbolji primjer očaja i haosa koji vladaju u DPS. Sve što je radio Duško Knežević radio je uz pomoć i podršku DPS-a i Mila Đ. Uskoro u zatvoru Milo, Knežević, Katnić, Žugić, Stijepović, a i medijski pokrovitelji koji zataškavaju krivična djela Prve familije

Čapur
Gost
Čapur

Pa ste se sad śetili da to napisete? Ja nmg da vjerujem da nijeste svjesni samo sebi stetite i svim kredibilitetu kod gradjana, da ovakvim pisanjem. Ne racunam zle komentare, kojima je mrsko sve crnogorsko, al bar nekim normalnim ljudima, ima ih valjda jos…

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

Sto je najgore, masu ljudi pase ovu pricu i ne vidi dalje od nosa. Zato ovako i pisu. Tako da ce im i ovo proci.

Delta sity
Gost
Delta sity

Dje su bile institucije da sve to sprijece.

Zato primaju platu i za to su placene.

Nego je nekome odgovarala da mu daju, da bi od njega visestruko uzimali

Vukica K.
Gost
Vukica K.

Bile su tu, dje i danas

freeMNE
Gost
freeMNE

La piovra

Vaka
Gost
Vaka

Ko mu je omogoćio da to radi đe su bili državno irgani, zašto je dok je zo radio DPS uzimao koverte od njega, zašto je on plaćao Milu , Lidiji i Branu hotelske račune od 50 000, avonske karte, trošenje po Emiratima, zašto je on za Đukanovića vraćao dugove.

Krki
Gost
Krki

A kako je Milo uz pomoc primoranih ukrao pola Cg?

Bez problema
Gost
Bez problema

Ovi napdaju dk a dk njih. A mise toboz zabavljamo tudjim problemom. I neprimecujemo daje to i nas problem.

Zabjelo je majk
Gost
Zabjelo je majk

A ko je bio na vlasti svo ovo vrijeme? Je li on jedini tajkun koji je ovako sticao bogastvo? Ostali sve po zakonu? Ban, Celebic i ekipe? Sve po zakonu ili su i dalje podobni:)

Takuma Sato
Gost
Takuma Sato

Tako je..E sad ajde da uradite istrazivanje i o ostalim tajkunima koji su placali odmore,kupovali kuce,avione ,davali koverte i jos ko zna sto.

Sinisa
Gost
Sinisa

IMA IH JOS STOTINU MIMO TE DVOJICE … SVI SU TAKO TRGOVALI

Vule
Gost
Vule

Zamislite elitu: Brkovic, Barovič, Cedo Popović, Bokan, Vladan Vujovic, Knezevic, Ban,Mandic, Baca R. Dane P.Krole, Hilton…sve zaradili na znanje…I sve što su zaradili je pošteno bez i ajmanje sumnje.
Ma dobro je da smo živi, a ne još u NATO.

Srdjan
Gost
Srdjan

Kako ste samo smijesni sa ovim tekstovima.

Vuk
Gost
Vuk

Komedija, da im na čelo piše da su DPS portal manje bi bilo upadljivo.

ANALITIKA CDM
Gost
ANALITIKA CDM

Redakcije “Portala analitike” i ovog “CDM” (“Dnevne Novine”) se nalaze u zgradi “Pobjede”. Sve znate. 🙂

Ivan
Gost
Ivan

A sto cini cdm hahahahahhahaha.

Mitar
Gost
Mitar

Pa zar iko normalan misli da je Knežević čist. Pa on je do prije mjesec bio dio klike koja vlada Crnom Gorom koja je ovu zemlju opljačkala. E sad što se on okrenuo protiv svojih “drugova” odnosno reketaša je posebna priča. Tako da svi zajedno u zatvor s tim što bi Kneževiću kao svjedoku treba umanjiti kaznu.

Tomos
Gost
Tomos

Dajte nešto za Crkvu, evo skoro 10h a još niste napali po Mitropoliji

SuperSte
Gost
SuperSte

Ja bih molio sudske organe kada se bude prodavala zaplijenjena imovina da se to objavi jer bi konkurisao za podkosljun.

Ime
Gost
Ime

Dusko sponzor pred izbore a oni mu vracaju ovim “sitnim” uslugama. Ali to ne kapiraju gospoda iz cdm-a

Lukase
Gost
Lukase

A sve po našem dzepu.

crnogorac
Gost
crnogorac

Znamo mi odlično ko je Duško Knežević, nego šta ćemo sa aferama? Telekom, EPCG, Aluminijski, Trajekti, Mljekara, Ramada, Zlatica, Carine, ŽTO, Solana, Prva banka, VOLI – DROGerija i td.

Vule
Gost
Vule

Tu bi i kompjuter FBI prolupao.

Neka to
Gost
Neka to

KAd će Milo za Dubai i ko će da mu plati ovaj put.Brat neće sigurno on nije Budala ko Knežević

SuperSte
Gost
SuperSte

Sve to nije proslo neopazeno……
Vila je vlasnistvu DK? Ovaj iz katastra je u zatvor radi uzimanja mita.
Vi ste stvarno poceli da radite protiv vlade.

ZumZum
Gost
ZumZum

Je li bolje pare iz Prve prebacit u neku drugu banku? Sve je cesce spominju.

Vuk
Gost
Vuk

Dako ti Aco zapali sa parama za Dubaji.

NBA
Gost
NBA

“vuk-mis’ NE BOJI SE ACO MIEVA KAO TI I OSTALI IZRODI!

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

Svaki dan se sve vise sramotite. Kako vam nije jasno da je DK vase ogledalo? Nece vam vjecito prolaziti ogradjivanje od svojih mezimaca i jataka!!!

MiSmoViSte
Gost
MiSmoViSte

U vezi onog odmora u Dubai. Nije mi jasno zasto je Gvozdenovic isao sa Milom i Lidijom. Je li to nesto na bazi…….?

Ruki
Gost
Ruki

Na bazi punog pansiona.

Takuma Sato
Gost
Takuma Sato

Voajer

zakon
Gost
zakon

Čašu meda jošt niko ne popi što je čašom žuči ne zagrči,,,,,, Good evening Mr

Politika
Gost
Politika

Kralju Dusko, kralju dusko pisi iz Londona
koliko ti, koliko ti treba milioooona

Rokenrola
Gost
Rokenrola

A koverta?

Jna
Gost
Jna

DK nesposobni biznismen
Ovi su nesposobni drzavnici
Ne treba pravit trku i takmicenje svi ce oni osvojit jedno mjesto u Spuz. Nema odje da drugo mjesto ostaje bez aranzmana.

Moje ime.
Gost
Moje ime.

Kazu da Markovic trenira moc i da je on maknuo onu iz HGI. Procitah. Vjezba za Mila poslije Mila.

Filip
Gost
Filip

Autor teksta ne kapira da malverzacija biznismena nije isto sto i malverzacija predsjednika, predsjednika koji je sva ova krsenja zakona dozvolio Knezevicu. Dusko i Milo su ista fela.

Krrrrrrrrr
Gost
Krrrrrrrrr

Ne moze Milo samo iz ljubavi prema CG da radi ove poslove. To nije normalno.
On to radi od bubrega.

milan
Gost
milan

Ne znam što je sporno da jedan bankar kupi vilu? Nije ni prvi ni posljednji. Sporno je to što najvisočiji državnik gradi vilu od 10 miliona. Što funkcioneri DPS-a imaju po dva stana i kuće. Od plate državničke. To je sporno. Tačno bi trebalo da vas tuži zbog ovakvih tekstova. On je fizičko lice. To je isto kao kad bi… Više »

Vule
Gost
Vule

Zaradio ga je pišući o DEPORTACIJi, čas ovako čas onako…zavisno koliko ko plati.

Jna
Gost
Jna

Milo je kucu na mobu gradio. Neko je nosio blokove a neko koverte.

Lukase
Gost
Lukase

ahaha

Pracka
Gost
Pracka

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa kakva propaganda xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaa

free samples
Gost
free samples

vi iz CDM se ponasate ko da ce gospodar vjecno da vlada!?Ljudi ajmo malo balansa…postojace Crna Gora i poslije gospodara i oce li vas stid biti od svijeh ovijeh “kolumni” i raznoraznog “istrazivackog” ANB(udba) novinarstva

Jna
Gost
Jna

DK hobotnics,
Milo oktopusi,
BANanko
Simovic Krtola

Rados
Gost
Rados

Ma svi su oni isti.Potpuno isti.

NIKŠIĆKO
Gost
NIKŠIĆKO

svima koje interesuje politika, i sve sto se vrti oko politike, preporucujem seriju Kuca od Karata.
djeluje dosadna, ali izdrzite, bit cete vise nego zadovoljni.

Djuro Prč
Gost
Djuro Prč

Sa ovim narucenim tekstovima zabijate autogolove DPS,u.

Jna
Gost
Jna

DPS stada pasla cuvala ih mlada V(M)ila.

Juhu
Gost
Juhu

2001 nije vam smetalo. Sad vam treba ovo da plujete jedni po drugima.
Lopov DK, lopovi i ovi sta su mu drugari bili.

Biće rabote
Gost
Biće rabote

Čuo sam da u Crnoj Gori stiže Kim K u organizaciji Zeljka Ivanovića i Duska Knezevica

Marko
Gost
Marko

To je blio namjenjeno Pameli…

Jack
Gost
Jack

Znaci DK je uz Milovu pomoc uzeo vilu

StariMudri...
Gost
StariMudri...

Ok, gdja Bjelobrkovic je bila direktor HTP Fjord. A ko je vlasnik? I tada i danas… Recite nam, nezavisni novinari istrazivaci! Hohoho

Vidak
Gost
Vidak

Kako je Milo uz pomoć prijatelja postao milioner 😅
Kako su milioneri uz pomoć Mila postali vlasnici svega..
Ja tebi-ti meni. A građani treba da raspravljaju o 1918-oj. 😂

Dejo fudbal🏆
Gost
Dejo fudbal🏆

A vidace đavole mali 👍

Cirilo
Gost
Cirilo

Svi ste vi HOBOTNICA i ti DK.Pokuvovao si CITAVU CG.Pa ti sada krivi dio…

Miljana
Gost
Miljana

Knezevicu,hoceš li mi platit odmor na Kubi?

Dejo fudbal🏆
Gost
Dejo fudbal🏆

Platiću ti ja miljana kuba nije skupa nego prejeftina.

Vuk
Gost
Vuk

skupa je karta do tamo

Tajnovidac
Gost
Tajnovidac

Kako je završavao te poslove? Da nije preko DPS-a?

Mažestik
Gost
Mažestik

Naravno da jeste😉

Skala radio
Gost
Skala radio

Pitajte Aprcovica…

...😂😂😂
Gost
...😂😂😂

Duško voli da kupuje vile …a ja moram racune da platim

Ufff
Gost
Ufff

Sve će to ovaj narod pozlatiti i vratiti kao i do sada

...
Gost
...

Şta će biti sa Atlas bankom?

Crnogorac
Gost
Crnogorac

Kupio,nije oteo ili ukrao kao ovi sa vlasti.
Sto bi Milo rekao”sto je tu sporno”

Ufff
Gost
Ufff

Da nije svoje pare dao?

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

NIje. Mi nemamo svoje pare uopste. Sve su to Acovi krediti i Milove pare.

peki
Gost
peki

Pobjeda sas zna za sve afere u ovih 30 god.a li je tek sad pocela da “istrazuje “kad su šefa čačnuli…ko vam je bio na vlast tada?ko vam je tiskao koverte?ko vam je parama pomagao da vladate?

Svetozar
Gost
Svetozar

Super, kad bi ovako izanalizirali svaku privstizaciju sve bi nile poništene, a zastupnici Države uhapšeni. Zato i ne donosite Zakon da kD iz prihvatizscije ne zastarijevsju.Bolje da cutite da ne otbarate Pandorinu kutiju.
Kad dve ssda znate dje du vam bile institucije isti su ih bodili.

Podgorica
Gost
Podgorica

Dje ste bili sve ove godine da to objavite. Za koliko jos znate slicnih primjera pa ćutite. Izgubićete svaki kredibiltet ako nastavite da se spustate na njegov nivo pisanja.

zumba
Gost
zumba

Koji kredibilitet?

realni!
Gost
realni!

dusko, dodji, vrati se,…nećemo ti ništa…

Darko
Gost
Darko

Mnogi su tako kupili vilu u Perastu!
Onda daj te sva imena Koja su tako I slicno kupila vilu !

NIKŠIĆKO
Gost
NIKŠIĆKO

Jovicevicu i onako mala kazna od 2g smanjana na 1g ……pa nije mu DiKej kaznu odredio 😂😂😂

Eee
Gost
Eee

Sto je Dusko “operisao” po Crnoj Gori…pa onda ucjenjivao

Blaki
Gost
Blaki

Blago nama .Toliko vremena prođe a da država tek sada reaguje .Kako je moguće da Kotorski katastar ,niko kije kontrolisao i da je sud sve to opraštao .Za ovakve stvari trebalo bi uvesti Reviziju Sudskog procesa i ponovo voditi postupak.

Sinisa
Gost
Sinisa

ee jes dje je srece … ovaj nas Monte Carlo je i vrijeme zaboravilo …

Vukuca K.
Gost
Vukuca K.

Na Koliko su samo zemlje i crkava SPC upisali nezakonito.

kUTIJA MILIONA
Gost
kUTIJA MILIONA

Ohohohohohoho
Tek pocinje klupko da se odmotava od Vardara pa do Triglava…
Koliko su se nasklapali svi SKOLSKI DRUGOVI …..dok je DRZAVA bila u komi ..
ZAVRSENA KRADJA STOLJECA…….sad mozemo da gledamo

Pjegavi
Gost
Pjegavi

Ovizi sto su znali kako ju je kupija trebali bi ici sad u zatvor, inace od pice nima nista sem sto narodu nabijate balu na zvale !

Send this to a friend