Ekonomija

Kako je Knežević pokušao da prevari poslovne partnere za 38 miliona eura

Duško Knežević (Foto: Screenshot TV Aldžazira)

Biznismen Duško Knežević pokušao je u poslu izgradnje Atlas kapital centra da prevari kraljevsku porodicu Al Nahijan iz Abu Dabia tražeći, između ostalog, da se 5.000 kvadrata poslovnog prostora i 120 garažnih mjesta ostavi za njegovog “tihog poslovnog partnera”, tadašnjeg crnogorskog premijera Mila Đukanovića, piše današnja Pobjeda.

Kada je njegova prevara otkrivena, kao i dodatne mahinacije sa napumpavanjem troškova gradnje, Kneževićeva poslovna imperija je uzdrmana unutar vrha crnogorske vlasti, a trajno srušen njegov kredibilitet kod većih inostranih investitora.

Osim unosnog profita od partnerstva sa Arapima, Duško Knežević je očito tragao i za ekstraprofitom od poznanstva sa Đukanovićem, ali i od velikih građevinskih radova čije je troškove lažirao.

Prema informacijama Pobjede, šeiku Zaid bin Sultan Al Nahjanu, vlasniku Capital Investmenta i njegovom timu učinili su se naduvani troškovi za izgradnju tadašnjeg Atlas kapital centra, sadašnje Kapital plaze, pa su angažovali revizorsku kući PricewaterhouseCoopers da uradi ekspertizu troškova.

Nakon njihovog izvještaja, počeli su pregovori koji su završeni oduzimanjem udjela Kneževiću. Prema informacijama tog lista, za uvođenje slabe struje, na primjer, podizvođač je tražio oko pola miliona, a Knežević je Capital Investmentu fakturisao milion i po. Finansijska istraga trajala je godinu i zaključena je tako što je Knežević dobio otpremninu i zakupio tri parking mjesta i prostor za poslovnicu banke.

Atlas grupa ostala je bez udjela od 23 odsto u Atlas kapital centru, jer nije poštovan dogovor iz partnerskog odnosa, a osim na kašnjenje u gradnji Arapi su se žalili da je bez njihovog znanja neadekvatno potrošeno više miliona eura, javile su Vijesti početkom aprila 2014. godine i navele da su se Arapi zbog ovoga obraćali i tadašnjem premijeru Milu Đukanoviću.

Stvari su bile još gore od ove šture informacije. Knežević je pokušao prevaru uz lukavo poturanje navodne “provizije” za tadašnjeg crnogorskog premijera, a Đukanović je bio šokiran “povjerljivim” informacijama da Knežević, koristeći njegovo ime, pokušava da praktično reketira porodicu Al Nahijan.

Da bi dobio potvrdu informacija o prevari, Đukanović se, prema više domaćih izvora, direktno interesovao kod tadašnje ambasadorke UAE u Podgorici Hafse Al Ulame da li je tačno da je Knežević tražio pet hiljada kvadrata prostora i 120 garažnih mjesta u sadašnjoj Kapital plazi u njegovo ime. U novčanom iznosu, Knežević je trebalo da bude “dobar” oko 26.000.000 eura, samo na osnovu lažnog pozivanja na ime Đukanovića.

Kad je ambasadorka to, nakon konsultacija sa Abu Dabijem potvrdila, Đukanović se suočio sa Kneževićem u njegovoj kancelariji. Od tada su se, tvrde izvori Pobjede, zaledili Đukanovićevi i Kneževićevi odnosi.

Pobjeda je iz kabineta Đukanovića pokušala da dobije zvaničnu potvrdu, ali do zaključenja ovog broja nije stigla potvrda informacije koja je prethodno došla iz tri nezavisna izvora.

Kasnije će se, u drugom projektu, bjelodano vidjeti kako je Knežević poslovao i sa drugim potencijalno velikim stranim investitorom iz Azerbejdžana. Naime, vlasnici kompanije Kaspia property bili su zainteresovani za projekat “Punto Mimoza” i za njegov razvoj su pozajmili Kneževiću 12,5 miliona eura pod garancijom Atlas banke, saznaje Pobjeda. Novac je pozajmljen sredinom januara 2014. godine.

Knežević je kazao da mu novac treba da isplati dotadašnje vlasnike dijela zemljišta na rtu Kobila i da podmiri neke administrativne troškove sa državom. No, zloupotrijebio je povjerenje investitora i pozajmicu iskoristio za druge potrebe, rečeno je Pobjedi.

Kad su shvatili da ih budući poslovni partner zavlači i kad je do njih stigla vijest o problemima koje sa Kneževićem ima kraljevska porodica iz Abu Dabija Al Nahijan, vlasnici Kaspie registrovane u Dubaiju su odustali od projekta.

Problem je izbio kad je Knežević odbio da im vrati pozajmljeni novac, tvrdeći da je garancija Atlas banke fiktivna. Banka je, međutim, morala da na osnovu pravosnažne sudske presude krajem prošle godine isplati vlasnicima Kaspie 15,2 miliona eura. Kako Knežević nije vratio taj novac, banka se našla u problemima i u njoj su uvedene privremene mjere.

Advokat Kaspie Kirjakos Skordis rekao je Pobjedi prošle sedmice da Knežević nikad nije sporio da je uzeo novac, ali je neprekidno pokušavao da im proda hotel koji njih nije zanimao.

Knežević je kupio 85 odsto akcijskog kapitala firme “Kobila corporation” od Milivoja Zečevića, osnivača firmi Cyvas u Beogradu, na Kipru i u Moskvi. Ova posljednja bila je angažovana za izvođenje radova na terminalu aerodroma Domadedovo u Moskvi. Predstavništvo Cyvasa sa Kipra u Podgorici sada je u blokadi 3.388 dana za 1,3 miliona eura.

Knežević je preko Atlas investa, svoje ključne firme, osnovao kćerku firmu Rt Mimoza. Sada je Atlas invest 63 dana u blokadi za 13 hiljada eura i duguje 87 hiljada eura poreza. I Rt Mimoza je blokirana, jer 177 dana nije platila 11 hiljada eura, dok je Mimoza invest, koja se u panamskim papirima vodi kao osnivač Mimoza complex ltd, u blokadi 59 dana za šest I hiljada eura. Osnivač Mimoza complexa ltd je Petar Knežević, rođak Duška Kneževića, a našao se u aferi Panamski papiri, kad je mreža novinara otkrila zloupotrebe preko of šor kompanija.

Mimoza complex je ubirala profit od of šor firme Mimoza complex ltd sa Djevičanskih ostrva. Dakle, projekat još nije ni startovao, a Duško Knežević je razvio mrežu of šor firmi za prikrivanje tokova novca. Morao je, međutim, da plati opštini četiri miliona duga za uređenje gradskog građevinskog zemljišta i tada je najavio investiciju od 190 miliona eura, u šta ni opštinari nijesu vjerovali.

Oni nemaju partnera za projekat, ni riješena svojinska prava. Uz to, koliko je meni poznato, sve iz postojećih ugovora je prekršeno, pa i kad bi našli partnera moralo bi sve nanovo da prođe kroz Skupštinu Crne Gore kazao je tadašnji potpredsjednik za komunalna pitanja Herceg Novog Mladen Rostović Monitoru sredinom avgusta 2015. godine.

Maja Velimirović-Petrović, potpredsjednica Atlas grupe za razvoj, najavila je da treba uraditi novu plansku dokumentaciju i novi projekat u skladu sa savremenim tendencijama, odnosno da će se fazno graditi tri turistička naselja. Nakon prvih kontakata sa Azerbejdžancima, Knežević je povećao vrijednost projekta na pola milijarde, ali Punto Mimoza nikad nije stigao do parlamenta.

Kad je u julu 2017. Knežević najavio da su u toku pregovori sa partnerima iz Azije, mislio je na Husaina Sajvanija, vlasnika kompanije Damac iz Abu Dabija. On je u avgustu 2017. posjetio Crnu Goru i obišao lokacije u Dubovici, Buljarici, Luštici i Punto Mimozu, koja mu se najviše dopala, jer je u blizini Kupara, gdje je htio da kupi bivše vojne hotele.

Sajvani je u Crnu Goru došao i krajem januara prošle godine, ali na kraju ništa nije bilo od posla. Prema informacijama Pobjede, trebalo je da Knežević zakup na 15 godina nad parcelom produži na 90, kao i da se aneksom ugovora omogući da kupci stanova dobiju vlasničko pravo, kao što se radi u Porto Montenegru, Luštica Beju i Portonovom.

Najvažniji, međutim, razlog za odustajanje od projekta za Sajvanija je bila reputacija Kneževića u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Pročulo se da se Kaspia tuži sa Kneževićem za 12,5 miliona eura, koje su mu dali najvećim dijelom na ruke, uz potvrdu i garanciju Atlas banke, kao i kako su u poslu s njim prošli Al Nahijani. Finale ove priče za sada je krivična prijava koju je protiv Duška Kneževića i bivšeg direktora Atlas banke Đorđa Đurđića podnijelo Specijalno tužilaštvo, jer su banku oštetili za 15 miliona eura.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mudrac
Gost
Mudrac

E moj Milo. Jos tada mu je Katnic trebao precesljati sve, a i jos poneko. Pa valjda je bilo jasno da to nije slucajno uradio ili samo iz pohlepe, nego prvenstveno da ti smjesti zvrcku. Iako djeluje kao “klapusan”, nije on glup ni naivan niti djeluje sam. Zamisli ako je neko spreman da to pokusa da smjesti Premijeru na sto… Više »

Martin
Gost
Martin

Ma njega bi Katnic davno priveo poznaniju prava, ali je ocigledno imao jaka ledja kod svojih gazda i od ranije, a mi smo premali da to izguramo. Jacanje NATO uloge u CG je jedina sansa da se tome odupremo jednom za svagda.

Ehhhh
Gost
Ehhhh

Knezevic je stvarno pretjerao sa procentima, nije on politicar !

1000 miliona de
Gost
1000 miliona de

Moja porodica je bila zainteresovana za IBM i zvali smo itd a meni se nije svodio ovaj dusko knezevic sve nešto odugovlači i bio mi je sumnjiv. Dobro prođo smo da ne izgubi smo 12 miliona eura koliko je koštala jedna filijala. Prazna naravno.

SuprSte
Gost
SuprSte

Nisam ga dosad prozivao ocekujuci da nesto uradi, ali izgleda on isti ka ovi:
Dusko Tara s filter

VITAMIN C
Gost
VITAMIN C

Zamislite ovog “dičnog”novinara koji konstatuje da mu je Kaspia većinu od 12,5 mil.€ isplatila na ruke…dje brate mili na zemaljskoj kugli?firma firmi da isplati toliki
KEŠ?kako onda povjerovati ostatku “činjenica” u ovom bogomi OBILATOM TEKSTU?

Lino
Gost
Lino

Pa to je DK-ov stil. On dosta radi sa kesom kako i sam tvrdi evo u svaku objavu. Zasto je tesko povjerovati da odje nije kes a kad on rece onda jeste?

Cg kontras
Gost
Cg kontras

Ovaj covjek je stvarno pravi pravcati mafijas visokog ranga, skolovan, pametan. Svakome je malo po malo otvorio oci pomogao da zaradi, da opere pare…sve to snimio i sad reketira redom svakoga kome je ucinio uslugu…podsjeca me na Godfather- sjecas li se onda jednom kad si me pitao za uslugu… ajde da potkopava druge mafijase no po drzavnom vrhu odra i… Više »

marea
Gost
marea

uzas od knezevica..ahahah…sta imam ja sa knezevicem ??????? MILO JE UNISTIO OVU ZEMLJU I DA OVOME KA I DRUGIMA DA KRADINJAJU LOPOVSKA VLAST

Martin
Gost
Martin

U ovu zemlju samo treba da Milo ima malo vise moci da uvede red i rad i da ga razni saboteri razvojnih projekata puste da radi i bili bismo bar kao Slovenija za 5-6 godina. Na zalost mali smo i smetamo mnogima, pa nas stalno neko drma. Nadamo se da ce kad se NATO stabiilizuje i to da se smanji… Više »

Peka
Gost
Peka

Sve je to tačno, osim dijela da Milo nije bio uključen u čitavu priču…a sada se pere, ka i vazda.

BoboKocka
Gost
BoboKocka

Jel ovaj Knezevic onaj isti covjek kojega je Dps u zvijezde kovao ili je to neki drugi?Nista mi nije jasno sad sam se probudio.

Jektaj
Gost
Jektaj

Ovo nije samo pohlepa i reket Knezevica kako pisete. Jasno se vidi njegova sistematska namjera (kao i kad je protivzakonito i bez znanja klijetna anulirao i minus sa kartice) da iza Milovih ledja konstruise slucajeve koje bi posle plasirao kao korupciju sa ciljem kompromitacije. Obzirom da se ne radi samo o fizickom licu Milu Djukanovicu, nego i o tadasnjem premijeru… Više »

Ehogram
Gost
Ehogram

Podhitno treba traziti od Britanije (ako je istina da je tamo) da se isti po hitnom postupku izruci kao osumnjiceni ne samo za pljacku, vec i za veleizdaju a velezidaja drzave u NATO-u i ucesce u njenom rusenju je i velezidaja cijelog saveza. Ako je u Rusiji treba i njima uputiti zvaniocnu notu i ukoliko ga hitno ne izruce odgovoriti… Više »

Učitelj
Gost
Učitelj

Podhitno tebe u školu da dovršiš četvrti osnovne!

Ehogram
Gost
Ehogram

Podhitno tebe u prvi osnovne da naucis sto ti je domovina i da se ne zove ni Srbija ni Rusija.

NIKŠIĆKO
Gost
NIKŠIĆKO

slican sam problem imao….ljetos u Igalo….narucim veliko toceno i pozovem se na Mila…..donese mi praznu kriglu u racun….3.5€

VITAMIN C
Gost
VITAMIN C

NIJESAM JA NEGO TI!!!
KA DJECA…Knežević barem priznaje…
DRUGA STRANA OPOVRGAVA I BIVA PODRŽANA I ZAŠTIĆENA OD SVIH REŽIMSKIH MEDIJA…DOKLE???NEKA IH INTERVJUIŠE OBOJICU ISTOVREMENO NEKA NEZAVISNA TV.AKO JE IMA PA KOM
OPANCI KOM OBOJCI…SVE UZ PRISUSTVO
NARODA PRED SVOJIM EKRANIMA…
MISLIM DA JE TO FER.
Ko ima,a vjerovatno mnogi imaju,neka dadnu bolji prijedlog da se OVO jednom
raščisti…

Pravnik
Gost
Pravnik

Knezvic je spijun i on radi kako mu gazde kazu. On je tu nebitan. Mislis da bi se usudio solo da proba da visestruko smjesti premijeru?

Mila K
Gost
Mila K

Biće možda zanimljive zakazane Ukrštene riječi u četvrtak.

Glavni političar jasno dao do znanja da je nejavni državni servis upravo nejavni državni servis

Joko
Gost
Joko

Ima li ko da ga ova covjek nije prevario ili pokusao prevariti.I posle svih ovih lazi njemu treba vjerovati i slusati sta on prica.Ne znam ko mu vise vjeruje.

DiKej
Gost
DiKej

Dok je Knežević redovno plaćao ljetovanja i dijelio koverte, ništa od ovoga gore nije bilo važno!

Ilina
Gost
Ilina

Koliko je jos samo ljudi prevario, a da se ne zna. Nego polako, sve isplivava na povrsinu,sta je radio i cime se bavio.

Sen Trope
Gost
Sen Trope

Ne bi Duško mogao trepnuti u Crnoj Gori da mu to neko nije omogućio!

Lino
Gost
Lino

Folirao se dobro jedno vrijeme dok nije razotkriven. Ipak je on “profesionalac”.

eva
Gost
eva

Knezevic je u svakom poslovnom odnosu u koji je stupio pokusao da zgrne neku finansijsku korist za sebe.. Ovdje su Arapi imali srece jer su na vrijeme provalili njegove malverzacije i pokusaj da ih ojadi za vise miliona eura.. Nije zasluzio ni tu otpremninu, nego odmah da bude krivicno gonjen!

Torsades
Gost
Torsades

Pitali su Mila “kako ste zadovoljni sa prostorim u AK ?”, a čovjek ostao u čudu…

Barbados
Gost
Barbados

U čudu, otkud oni znaju!

Jovan
Gost
Jovan

Kako nece odustati covjek od ulaganja u Crnu Goru kad su mu rekli njegovi kakav je Knezevic i kako mu nije strano da zakine covjeka za pad desitina miliona! Arapima nije vala toliko do para, jer ih imaju ali niko ne voli da bude na oci sto se kaze prevaren, kao sto je Dusko htio! Tako da te investiciji nijesu… Više »

Momo
Gost
Momo

Ovaj covjek da zeli dobro ovom narodu on bi pored tolikih miliona isplatio zarade svojim zaposlenima

DiKej
Gost
DiKej

Isto ka i Brković, Barović,…

Bojan
Gost
Bojan

Znaci covjek uspije da ugovori posao sa ljudima i plus zna da ce od projekta dobiti pare, znaci nece ostati uskracen i on oce ljeba preko pogace! Pa posle mi se odje zali kako je on ostecen, a on narod nagrdio ojadio!

Pedja
Gost
Pedja

Prema informacijama Pobjede, šeiku Zaid bin Sultan Al Nahjanu, vlasniku Capital Investmenta i njegovom timu učinili su se naduvani troškovi za izgradnju tadašnjeg Atlas kapital centra, sadašnje Kapital plaze, pa su angažovali revizorsku kući PricewaterhouseCoopers da uradi ekspertizu troškova. Nakon njihovog izvještaja, počeli su pregovori koji su završeni oduzimanjem udjela Kneževiću. Prema informacijama tog lista, za uvođenje slabe struje, na… Više »

AlaV grupa
Gost
AlaV grupa

ahhahahahaha e kako ih je namagarcio majko sveta ,a sto je najgore i nama istu pricu prodaje sad ,ispade da mi je ustedjevina kod mila a ne kod duska e pa hit

Vera
Gost
Vera

Zamisli ti koliko si ti podla osoba kad moras da sebe peres kod svojih poslovnih partnera tako sto oces da ih zakines za nekoliko miliona, a onda se vadis na ime i kredibilitet MIla Djukanovica ! Znaci Dusko ne preza ni od cega, samo da sebi ugpodii!

Alek
Gost
Alek

Kada ce on da vrati mojoj majci 7 plata sto je duzan,prodajte mu onu vilu iz zete i sve cete nas namirit,briga nas za ovo sto je radio strancima ,ima on vise duznika u ovoj drzavi

Brkovićev Alek
Gost
Brkovićev Alek

Blago vama, ovaj naš je dužan od osnivanja!

Marko
Gost
Marko

A vila mu treba za snimanje filmova… xaxaxa

Oliver
Gost
Oliver

Mislio je da moze prevariti Arape, ali oni pametni kad su vidjeli kako se nenormalno trose pare na neke stvari dje nema veze s vezom, lijepo su angazovali revizorsku kuci i vidjeli koliko je sati!

Dika
Gost
Dika

Biznismen Duško Knežević pokušao je u poslu izgradnje Atlas kapital centra da prevari kraljevsku porodicu Al Nahijan iz Abu Dabia.

Domoljub
Gost
Domoljub

Duško je pokušao, ali su neki drugi kredit AbuDabi fonda za poljoprivredu podijelili kusome i repatome. Kad su Arapi to vidjeli povukli su ostatak para.

Александар
Gost
Александар

Е тачно сам знао да је овај Кнежевић крао колко је стизао и где је стизао,само чекам да се и из Лондона врати са нечијим милионима …

Son
Gost
Son

Knezevic njih pokusao da prevari, pobjegao iz drzave, duguje zarade, zatvorio atlas tv, zatvorio fabriku vode……

Mario
Gost
Mario

Knezevicu nije strano da prevari poslovne partnere, ubi li mu se onaj poslovni partner iz Beograda sto je sa njim radio oko “C” marketa, a ne da od njih uzme milione to mu je u naviku preslo!

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Aaaaaa ja se sad cudim sto gospodar sve pominje monte karlo bili bi a i bicemo – a da nam sve ovo nije uradio knezevic mi bi bili monte karlo aaaaa sad shvatam haahaahahah ljudi je li ovo istina! ovi pokradose drzavu a cdm pise kako je knezevic los sve neke milione iskopavaju.. a sto bi sa kucom od 2000m2… Više »

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

sa kojom kucom onom tudjom sto ste slikavali u koju ljudi zive umjesto onu od 400 kvadrata sto ianovici prodaju u sivoj zoni pa ko da vise… ali onda ne bi mogli reci da je kuca od 10 miliona.. id… zaleceli ste ga bili dobro ali sad kako se otkriva laz pa veca laz pa jos veca laz, padaju zavjese… Više »

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

hahaha pa to je javna tajna da braca uzimaju proviziju na svaku invezticiju u zemlji.

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Kako su se ovi iz Vesti i Rudovucevi botovi probudili. Kace se na tekstove o sefu kriminalcu kao muve da ne kazem na sta. Knezevic je za njih moralna gromada. Oni su ipak samo misevi.

Tiho
Gost
Tiho

Poceli smo da branimo Knezevica. Je li to sezona preletaca krenula. A, ne. Moracete da nas 30 godina ubjedjujete da ste za demokratiju, pa tek onda da vam damo negdje portirsko ili kurirsko mjesto. Dzaba nam se slihtate. Za ovih 30 godina pakla, svi znamo gdje je ko bio. Malo revansizma nije na odmet. Za 30 godina pakla, dosta se… Više »

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

A ti se iz petnih zila angazovao da branis gospodara prvorodjenog. Ne rece, imas li mu sliku iznad kreveta ko Izet Titu?

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Nema on prostora u toplini doma svog da kači slike!

dzonatan
Gost
dzonatan

Sve vam ovo Milo vj govori licno, jer on je to i pusto uz dobrovoljan prilog u vidu koverti i po dje kojeg interesa drugog

Jaa
Gost
Jaa

Vise i ne citam vase tekstove, samo naslov i komentare. Postajete smijesni

KraljevicCmarko
Gost
KraljevicCmarko

Citas citas jer vapis za istinom. Inace bi isao na Vesti i IN4S tj cetnicke portale

Vlado
Gost
Vlado

Sad mi je jasno. Đe bi mi bili danas da nije bilo Kneževića. Za Sve u ovoj drźavi on je kriv.

Ghegia
Gost
Ghegia

Nije sve on kriv, ali je ocigledno da tuzilastvo nije bez neke krenulo na njega. Nije bilo svejedno to uraditi, obzorim koliki sistem ima, ali izgleda da se on ponasao Ok i donosio je pare u CG dok mu je sistem rastao, a onda je pokusao da to zloupotrijebi na razne nacine racunajuci da nece biti lako da mu se… Više »

Koverta
Gost
Koverta

I ovakav covjek je bio glavni finansijer drpsa. Sramno. Samo jos da vlada i poslanici drpsa podnesu ostavke, jer njihov polozaj nije proizisao iz slobodne volje gradjana, nego iz koverte novca bez porijekla.

Prc CG
Gost
Prc CG

A kako je Đukanović prevario i opljačkao 600 hiljada stanovnika CG za milijarde…..To je glavno pitanje????!!

istragaposrbica
Gost
istragaposrbica

Kako??

istragaputurica
Gost
istragaputurica

Pa vi nam kažite vi ste učestvovali u svemu,vi ste u svakoj čorbi bili zaprška…..

Ziranti za Mila
Gost
Ziranti za Mila

Znaci Knezeviceva sledeca objava je da je Djukanovic vlasnik dijela Atlas Centra. A ovo je defanzivna akcija Pobjede

Fanta
Gost
Fanta

A kako vjerovati u ista sto maze? Ja Knezevicu nista ne vjerujem. Sto bi Njegos rekao “a odsle mu ne bih vjerovao, mlijeko je da rece bijelo”. Toliko o povjerenju u Knezevica. Nasla opzoicija i srpsko-ruski nacionalisticki krugovi svoj “skandal tabloid” DK da plasiraju dezinformacije.

Bokelj
Gost
Bokelj

Aha. Zasto je onda vas gospodar ljetovao u Sen Tropeu sa ovim kriminalcem ?

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

ip!!!!

Fanta
Gost
Fanta

Pa nije ljetovao sigurno nakon sto se ovaj ofirao kakav je.
Mada i sama fotografija, ma koliko stara, moze biti montaza. U to bih sad najvise vjerovao kad citam na sto je bio spreman.

brkoo
Gost
brkoo

Činjenica je da DK nije moralna veličina ali i činjenica je da je davao visoke novčane naknade, plaćao račune i poklanjao velike svote novca našim funkcionerima. Davao je stotine hiljada € ali je za to dobijao milione.

gagarin
Gost
gagarin

OK. Evo sad znamo Knežević je kriminalac.Ajmo sad ponešto o šefu koji je omogućio Kneževiću da sve to radi iako nijesu pravi prijatelji.Vi ste smiješšni.

CiNick
Gost
CiNick

Kako je Milo postao Kartagina…

Pracka
Gost
Pracka

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxa je li ovo moguce xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa obraza nemate xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaa sto god pisali ne mozete oprati diktatora i ljude oko njega koji su pokrali ovaj narod i drzavu, da li je to jasno? xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxa smijesni ste xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

ko se poslednji smije najsladje se smije!! vidis mene niko nije pokrao cak sam ga i glasao svaki put, i glasat cu ga samo kad je protiv takvih kao ti.. a ti iskesi dobro….!!

Aaaa
Gost
Aaaa

Knežević je poštenjesamo takvo …”ja ne vjerujem da je on nesto tako mogao da smisli i uradi

Nadalina
Gost
Nadalina

Sve ste ovo muljanje znali godinsma pa ga sada vadite iz fioke. Radi se o podacima koje tek trebsju da potvrde eksperti iz tužilaštva pa sudovi.Za to trebsju godine jer je sve bilo blokirsmo vrlo nsmjerno. Dakle rekls / kazsla ko Di Kej.

Nevjernik
Gost
Nevjernik

Novinari,istrazivaci,rodoljubi. Samo vas molim da nam vise ne pisete o Knezevicu kao kriminalcu. To smo prihvatili. Nego se u svakoj prici pominje Milo i druzina. Dajte malo fokus na njih. Malo vise slika,podataka i dokaza. Ajde,glasacu da dobijete sve moguce nagrade i povlastice. Ove servirane tekstove o Knezevicu saljite tuzilastvu. Ajde malo rastrcite se. Pa i mala djeca znaju po… Više »

istragaposrbica
Gost
istragaposrbica

Pa pitaj tu đecu da ti ispričaju, što ođe prosipaš to malo pameti.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Znate li vi kad se gradiio Atlas kapital ?

Baka_maderfaka
Gost
Baka_maderfaka

Znamo! I savo Bačić je imao kancelariju na vrhu 😀 😀 😀

Pedagog iz ASK
Gost
Pedagog iz ASK

Stavite napomenu, nije za starije od 10 godina!

Send this to a friend