Ekonomija

Kako je sadašnja vlast govorila o poskupljenju goriva dok je bila opozicija

Boris Mugoša

U Crnoj Gori će od ponoći poskupiti sve vrste goriva, od dva do četiri centa po litru, saopšteno je iz Ministarstva kapitalnih investicija.

Najnovije poskupljenje goriva komentarisao je poslanik Socijaldemokrata Boris Mugoša koji je istakao da ne bi bilo loše da se javnost podsjeti kako je sadašnja vlast govorila o poskupljenju goriva dok je bila opozicija.

“Od decembra 2020. godine bezolovni poskupio 25-26 centi po litru a dizel 22 centa (22-23 odsto). Nakon novog, ko zna više kojeg poskupljenja goriva od decembra 2020., nije naodmet podsjetiti se što su partije sadašnje vlasti govorile o poskupljenju goriva dok su bili u opoziciji…”, napisao je on na Twitteru.

<<<Loše vijesti: Skuplje sve vrste goriva od dva do četiri centa po litru<<<

Litar BMB 98 biće skuplji tri centa i koštaće 1,40 eura, dok će litar BMB 95 poskupiti četiri centa i iznosiće 1,37 eura.

Po dva centa poskupiće litar eurodizela i lož ulja. Za litar eurodizela u narednih 15 dana vozači će plaćati 1,21 eura. Litar lož ulja koštaće od ponoći 1,18 eura.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mariminija
Gost
Mariminija

Neće dat URA

Raki
Gost
Raki

Ovo je vise preslo svaku meru…skuplje gorivo nego u luxemburgu…a tamo cistacica prima 1.800€ platu pa vi sad vidite gdje smo

Dany
Gost
Dany

Ma osvjezilo sto je najbitnije 😂😂😂😂😂😂😂

Levis
Gost
Levis

Da bar raste standard.

Kotor
Gost
Kotor

Nemojte tako mora se platiti onaj kongres što je sinoć URA pravila. Građane će to najeftinije ispanuti.

UFO
Gost
UFO

A kako ste vi govorili prije i sada to je tek prizor…

Send this to a friend