Ekonomija

Kalač tvrdi da neće tolerisati porodično zapošljavanje

Safet Kalač (Foto: Rožaje today)
Novi predsjednik Odbora direktora Željezničke infrastrukture Crne Gore ŽICG Safet Kalač iz Bošnjačke stranke koji je preuzeo to mjesto, kazao je da neće tolerisati eventualni nepotizam i zloupotrebe u tom preduzeću.

“Kako ja to posmatram, nepotizam je zapošljavanje bliskih rođaka, srodnika, prijatelja…Takvo ponašanje neću tolerisati”, kazao je Kalač Vijestima.

Dodao je da sada ne može govoriti o tome ima li u tom preduzeću nepotizma, jer je tek prije dva dana imenovan za predsjednika UO.

Kalač je na poziciji predsjednika Odbora direktora zamijenio Hasima Dacića koji je krajem decembra podnio ostavku na tu funkciju, navodeći da ne može da se nosi sa nagomilanim problemima.

Tužilaštvo provjerava raspodjelu 330.000 koje je bivše rukovodstvo namijenjenih za rješavanje stambenih potreba, dok radnici na sudovima potražuju naknade za prevoz, angažovanja u nadzorima za realizaciju infrastrukturnih projekata, prekovremeni rad, ukupno oko 5,3 miliona eura.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
16 milion mojih
Gost
16 milion mojih

Idemo kalac ole.

mito
Gost
mito

e ovaj ce preporoditi nasuzeleznicu preporodit jesce se medimlijeko isto kao u gornji ibar kad je sajo sa amidzicem isom kalacom unistio gornji ibar ova je strucnjak da unisti sala nije politika

lipovo
Gost
lipovo

Nemoj samo neprijatelje zapossljavati. Ipak si i Ti balkanac.

Send this to a friend