Ekonomija

Karisma hoteli: Na skriveno te vodim mjesto

Sve je ovdje drugačije. Planine se oštro izvijaju iz kristalno čistog mora, drevni gradovi okruženi zidinama prijanjaju za stijene poput školjki. Ljeti se šire mirisi divljih biljaka, četinara, mirte, agruma i mediteranskih cvjetova.

Zbog svoje pozicije među vjekovima starim maslinjacima i vinogradima, ljepote crnogorskog primorja nadaleko su čuvene, a ljepotu, značaj i mističnost kojom odiše teško je opisati riječima.

Holiday Villages Montenegro je najnoviji šik hotel na Velikoj plaži koji pripada Karisma grupaciji i mjesto je gdje uživanje, zabava, opuštanje i avantura idu ruku pod ruku.

Ovaj porodični rizort ima puno toga da pruži i najveći je hotel od svih u lancu Holiday Villages koji se već nalaze na Kanarskim, Balearskim i grčkim ostrvima. Ovo je mjesto koje postavlja standarde za vrhunski aktivni odmor.

Novoizgrađenih 357 soba se nalaze svega nekoliko minuta od nadaleko čuvene Velike pješčane plaže dugačke 12 kilometara, koja se proteže sve do jedinstvene Ade Bojane. Sa autentičnim ambijentom i karakterom i pogledom na besprekorne bujne bašte sa palmama i mirisnim borovima, ova živopisna lokacija nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Gosti će uživati u sportu i zabavi, a jedna od najatraktivnijih surf destinacija na Mediteranu jeste upravo Velika plaža u Ulcinju i po mišljenju iskusnih kajtera ima izuzetan potencijal. Hotel raspolaže sa različitim sadržajima za djecu i odrasle, od koji su samo neke: dječiji klub, avantura park, četiri bazena za odrasle i dva bazena za djecu, osam teniskih terena, veliki i mali teren za fudbal, tereni za odbojku, rukomet ili košarku.

Za sofisticiranu večeru posjetite jedan od četiri restorana sa besprekornim enterijerima i odaberite neki od gurmanskih specijaliteta sa a la carte menija. Da li je vaš izbor italijanska kuhinja i zavodljive note Mediterana ili tradicionalna gril lepeza ponuda, u Holiday Village ćete pronaći zadovoljenje svih čula. Nakon slasnog obroka, odaberite uživanje u dobrom domaćem pivu koje je glavna preporuka našeg irskog paba ili egzotičnom koktelu pod suncobranom koji možete da ispijate pored najvećeg bazena na otvorenom u Crnoj Gori.

Karisma hoteli imaju za vas sjajnu ponudu koja se ne odbija, najbolji porodični rizort u Crnoj Gori, Holiday Villages Montenegro na Velikoj plaži, all-inclusive paket, uz mogućnost apgrejda u luksuznije apartmane.

Izaberite all inclusive odmor kakav zaslužujete i bukirajte odmah po cijeni već od 66 eura za termine u maju, pozovite već sada 069 370 442 ili posjetite sajt:

https://www.karismaadriatic.com/cro/Hotels-Resorts/Holiday-Villages-Montenegro/

Send this to a friend