Ekonomija

Karisma Hoteli-najbolji porodični rizort u Crnoj Gori

Prelijepe pješčane i ljekovite plaže su zaštini znak južnog Jadrana, a najveća od njih je oko 12 km dugačka Velika plaža sa svojim baršunastim pješčanim žalom, i proteže se u blagom luku od rta Đerane do ušća rijeke Bojane.

Holiday-Villages-Montenegro – Najveći bazen u Crnoj Gori i pogled na more

Kada pomislimo na egzotičan i bajkovit odmor, obično zamišljamo veoma udaljene destinacije, a zapravo neke od najljepših plaža nalaze u blizini.

Karisma grupacija, koja je prepoznala potencijal ovog crnogorskog bisera vraća zasluženi sjaj ovoj destinaciji hotelom Holiday Villages Montenegro, jedinstvenim rizortom koji se izdvaja sveobuhvatnom ponudom i prepoznatljivom uslugom, sa mnoštvom sadržaja za djecu i odrasle!

Užitak, zabava, opuštanje i avantura stoje rame uz rame u ovom ulcinjskom biseru, gdje azurna voda zapljuskuje plažu sa kao puder mekim pijeskom pod vašim stopalima. Ovaj elegantan i nevjerovatno komforan hotel od 357 soba spaja moderne pogodnosti i srdačnu gostoljubivost sa ležernim glamurom, i jednako je primamljiv parovima, porodicama s djecom ili društvu prijatelja.

Holiday-Villages-Montenegro – Sve sobe su moderne i prostrane

Hotel nudi širok dijapazon enterijera, od dvokrevetnih soba do prvih swim up apartmana u Crnoj Gori, dvosobne povezane porodične sobe, tako da postoji nešto za svakog gosta. Svaka hotelska soba ima moderne pogodnosti kao što su klima-uređaj, 43-inčni flat-screen TV, mini-bar, aparat za pripremu kafe / čaja…

Četiri hotelska restorana su svojevrsno putovanje kroz ukuse, sa predivnim pogledima i pažljivo razrađenim menijem, spajajući najbolje od mediteranske i svjetske kuhinje. Pronađite svoje ljetnje blaženstvo u izvanrednim barovima i otkrijte kreativne koktele, prestižna vina i najbolja piva crnogorskih pivara. Rashladite se u jednom od 6 bazena koji su tematski raspoređeni kroz čitav kompleks, uživajte u pogledu sa najvećeg infinity bazena u Crnoj Gori.

Holiday-Villages-Montenegro – Jedinstveni all inclusive usluga

Savršen za porodičan odmor, Holiday Villages Montenegro je rizort koji može da se pohvali širokim spektrom sadržaja za odrasle i djecu, za potpuno uživanje.

Nezaboravne avanture zagarantovane su dodatnim sadržajima hotela poput: kajtsurfinga, plivanja, planinarenja, fudbala, tenisa ili odbojke. Hotel se nalazi na kratkoj udaljenosti od svega najboljeg što Velika plaža ima u ponudi, uključujući i predivnu Adu Bojanu, a može biti i idealna polazišna tačka za obilazak kompletne crnogorske obale i njenih gradova.

Divna pješčana Velika plaža prostire se na 12 km, a kristalno čisto more omogućuje sve uzbudljive vodene sportove koje volite. Bilo da ovde dolazite zbog adrenalinske aktivnosti, kupanja i sunčanja ili samo da biste slušali umirujući ritam talasa koji ljube ove obale, pripremite se za nezaboravno uživanje na Jadranu na koje vas vodi Karisma.

Karisma hoteli imaju za vas sjajnu ponudu koja se ne odbija, najbolji porodični rizort u Crnoj Gori, Holiday Villages Montenegro na Velikoj plaži, all-inclusive paket, uz mogućnost apgrejda u luksuznije apartmane.

Izaberite all inclusive odmor kakav zaslužujete i bukirajte odmah po cijeni već od 66 eura za termine u maju, pozovite već sada 069 370 442.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ormar Nohodzaj
Gost
Ormar Nohodzaj

Ovo su samo nasminkani stari hoteli. Ulozeno 100 iljada eura maximum.

Bnjj
Gost
Bnjj

Kako plaćaju radnike, da li su na minimalac osigurani, poštuju li Zakon o radu?

Sunce
Gost
Sunce

Savršeno mesto za savršen porodični odmor u Cg.Odlicna hrana,ljubazno osoblje,animacija za decu na najvišem nivou.Zasta sve pohvale i samo neka tako nastave.

Neko treci
Gost
Neko treci

Samo što ne bukiram..još mi pare fale..

Krcko
Gost
Krcko

Sami sebe proglasili?

mark
Gost
mark

Sve je ovo prelijepo,ali plata u cg je 350e i to je taman za jednu osobu 6 dana u ovaj hotel,a ostalih 24dana u mjesecu neka prezivljava!

Prč
Gost
Prč

66e po osobi? Pa masala za 4 clana 260e dnevno.

SasaPG
Gost
SasaPG

Stari Olympic , belvedere , borik preuredjeni opremljeni odlicno. Bazeni odlicni , 4 komada ne zna se koji ljepsi. Plaza cista i uredjena ,a usluga je nesto sto nema nigsje na nasem primorju. Hrana je takodje van konkurencije kod nas.

Bnjj
Gost
Bnjj

Da ali do 95%ljudi u CG to ne može prijuštit

Send this to a friend