Ekonomija

Karisma pokrenula globalnu kampanju Odmor za heroje

Kako bi zahvalila svima onima, koji su bili u prvim redovima u borbi sa virusom COVID 19, međunarodna hotelska grupacija Karisma Hotels & Resorts, pokrenula je kampanju „Odmor za heroje“, koja na globalnom nivou podrazumijeva više od 150 odmora, dok će za Srbiju i Crnu Goru biti obezbijeđeno više od 150 noćenja za heroje i njihove najmilije.

U Sjedinjenim Američkim Državama, lice kampanje je renomirani pjevač i kantautor Džimi Bafet, koji je u jutarnjem programu CBS show-a najavio kampanju, te dodijelio odmore zdravstvenim radnicima.

Nakon plasmana, u kampanju se uključila i Vupi Goldberg, te su zajedno usrećili zdravstvene radnike iz Linkoln bolnice u Bronksu boravkom u Margaritaville Island Reserve Riviera Cancún by Karisma rizortu.

Za Srbiju i Crnu Goru, zaštitno lice je poznati glumac Andrija Milošević. Heroji mogu biti nominovani putem samoapliciranja ili nominacijom od strane NN lica preko sajta: https://www.karismaadriatic.com/odmor-za-nase-heroje/

U samu kampanju se mogu uključiti privrednici, ljudi dobre volje, koji će svojom donacijom povećati broj odmora za zdravstvene radnike u Karisminim hotelima, te doprinijeti solidarnosti, koja nam je u ovim teškim vremenima potrebna.

Karisma posluje na crnogorskom primorju već treću godinu, i za to vrijeme, renovirana su i otvorena dva hotela The Long Beach Montenegro i Holiday Village Montenegro, u najjužnijem gradu u Crnoj Gori. Otvaranjem ovih hotela revitalizovana je i upotpunjena turistička ponuda Opštine Ulcinj.

Karisma Hotels & Resorts – Generalne informacije

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svijetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspješno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora sa fokusom na kompletan ugođaj svojih gostiju

Karisma u svom portfoliu ima 31 hotel i pored Crne Gore posluje i u Hrvatskoj, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji. Karisma ima poslovnu strategiju i filozofiju potpuno orijentisanu na svoje goste i inovativnim konceptima se izdvaja od konkurencije, o čemu svjedoče prvenstveno zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanja poput prestižne AAA 4 Diamonds.

Takođe, hoteli Grupacije su redovno na najcjenjenijim listama poput Forbes-ove liste Top 10 hotela, zatim listama Conde Nast Traveller, Trip Advisor, Wine Spectator Award of Excellence, a ključnu snagu Karisme čini njeni zaposleni, što je vrjednovano činjenicom da je Grupacija seritifikovana i nalazi se na listi „Great Place to Work”. U oblasti održivog razvoja Karisma se ponosi inicijativama koje realizuje, čemu svjedoče nagrade i sertifikati poput Green Globe, Travelife Gold Award i brojni drugi.

Kada uz sebe imate tim vrhunskih stručnjaka, inovativno razmišljanje, posvećenost, strast i nagrađivani kvalitet, vaše putovanje će uvijek biti uspješno.

Send this to a friend