Ekonomija

Kašnjenje: Zbog lošeg vremena avion za Istanbul odletio iz Podgorice umjesto iz Tivta

Air Montenegro

Zbog nepovoljnih vremenskih uslova u Tivtu, današnji let MNE 401 za Istanbul, kompanije Air Montenegro organizovan je iz Podgorice, saopšteno je CdM-u iz te kompanije.

Ranije danas crnogorski građani su se obratili CdM-u i kazali da su zaglavljeni smo na aerodromu u Istanbulu let MNE 401 Istanbul-Tivat avion Air Montenegra, te da “avion nije ni doletio u Istanbul i nemamo na aerodromu nikakve informacije sto se desava ni kad letimo”.

Iz Air Montenegra su CdM-u rekli da su odmah nakon što su organizovali let iz Podgorice, umjesto iz Tivta, obavijestili svog supervizora u Istanbulu o izmjenama.

“Sa kolegama u Istanbulu smo u konstantnoj komunikaciji i od njih smo dobili potvrdu da će svi putnici odmah biti obaviješteni i da će biti ispoštovana naša interna procedura tj. da će putnici na svakih pola sata imati informacije o datom letu”, naveli su iz Air Montenegra CdM-u.

Iz te kompanije ističu da su izmjene reda ljetenja zbog nepovoljnih vremenskih uslova  tokom zimskog perioda uobičajena pojava.

“Sa izmjenama saobraćaja se susreću sve avio-kompanije, a nešto učestalije modifikacije su se dešavale u prethodnom periodu i na crnogorskim aerodormima. Sigurnost putnika nam uvijek na prvom mjestu i tokom realizacije letova strogo poštujemo sve procedure kako bi svi naši letovi bili bezbjedni”, zaključuju u izjavi za CdM iz Air Montenegra.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Helga
Gost
Helga

Mozes misliti, zbog loseg vremena promijenjen aerodrom. Kako to izdrzati!? Pa naravno da je promijenjeno.

Vujaklija
Gost
Vujaklija

Jedan operativni avion uz postojece meteo uslove je otezavajuca okolnost!

Mico zabrdje🇲🇪
Gost
Mico zabrdje🇲🇪

Experti nema sta 😂😂😂😂😂😂😂😂

Send this to a friend