Ekonomija

Kips za smeće duguje 65.962 eura, Delta siti najuredniji platiša

ilustracija

Najveći dužnik po osnovu neplaćanja usluga za odvoženje otpada je kompanija Kips, čiji ukupan dug po tom osnovu iznosi 65.962 eura, dok je najuredniji platiša Šoping mol Delta siti, saopšteno je Dnevnim novinama u podgoričkom preduzeću Čistoća.

Na listi deset najvećih dužnika je, kako su naveli u Čistoći, i podgoričika firma Beri prom, sa dugom od 17.119 eura. Slijede Namos Dajković Company koji za smeće duguje 11.485 eura, firma Notorno sa dugovanjem od 9.271 eura, dok dugovi firmi Was-impex i KMF Wembli iznosi 8.745, odnosno 7.197 eura.

Prema spisku Čistoće, od Sportske balon sale Rogošić se potražuje 5.340 eura, a od firmi Vektra Montenegro, Golden gate i hotela Kosta’s 5.055 eura, odnosno 4.655 i 4.364 eura.

“Ukupan dug navedenih privrednih društava iznosi 138.195,4 eura. Pored njih, postoji i jedan broj velikih dužnika kojima je, zbog prestanka obavljanja djelatnosti, obustavljeno fakturisanje, ali su još uvijek registrovani u Centralnom registru privrednih subjekata, pa je protiv svih podnijet predlog za izvršenje”, kazali su u Čistoći.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
aco DŽUDISTA
Gost
aco DŽUDISTA

Bogomi je sve skupo, nije lako održavati čistoću, i mi u Dzudo savez trošimo velike pare, a ni sami ne znamo dje idu. Imamo jednu karticu, ne može se dospijevat koliko treba

BEČANOVIĆ
Gost
BEČANOVIĆ

Nije ih sramota da budu u Dzudo savez, a ovaj iz Čistoće što ne zna da hoda, on se bakće sa Dzudoom

Džudista
Gost
Džudista

Maeijana.P. možeš da se upišeš za Grčku u sindikat Čistoće, isto kao prošli put, jedva čekam da ponovo putujemo, a građani neka plaćaju

DžudoSavez
Gost
DžudoSavez

Mi damo čistoći novac kao suvu frakciju, a oni od njega prave razne frakcije. Čuli su nedje zA izraz frakcija, i po cio samo o frakcijama dupoderaju.
Ako bog da da se ulozi malo i u Dzudo, da onaj mali Mrvaljevic može ponovo da prošeta malo. Novi Džudo savez i Čistoća, ista organizacija, sve frakcija do frakcije

MarinaPravnik
Gost
MarinaPravnik

Samo po zakonu i ne brinite, zakon je moja jača strana

MERAKLIJA
Gost
MERAKLIJA

Što ja volim pare, nije mi ravan ni onaj sa Konika što kupi marinijum.

Miša.L.
Gost
Miša.L.

Ako se ne naplate potraživanja ja ću ostati bez apanaže kao bebi siter

DomaćinKONIK
Gost
DomaćinKONIK

Uzimajte braćo dok još imate odakle, ali mislim da će radnici ostati bez plata do Nove.

DomaćinKONIK
Gost
DomaćinKONIK

Fali para u Čistoću, zaista ih niste štedjeli, sve i svašta ste plaćali. Neke kante od 50e su plaćane 500e, nova kola za direktora, i ko sluša još po nešto, ko nije dobar ni za burek.

Čadjo
Gost
Čadjo

Najbolje da direktor nema novo auto, i da nema da se ruča po restoranima.

MarijanaP
Gost
MarijanaP

I ja BiH za grčku, dje da se upisem

Stano
Gost
Stano

Ja znam da su ljudima slali izvrsitelje za 35 € pa su morali da plate jos izvrsitelja 60-70€ a oni mogu da duguju koliko oce sto im ne blokiraju racune

analiza
Gost
analiza

KIPS društveno odgovorna firma. A kako bi nekome pomogli kada neće da plate račune ?

ekolog
Gost
ekolog

Siguran sam da je u pitanju neki spor , znajuči kako iz cistoće fakturišu . Uostalom čistoća bi se lako naplatila da je to regularno jer bi imali od čega no su vjerovatno štetni pa se boje da ih ne tuze.

brcbrc
Gost
brcbrc

Pomazu Aljeksu, ne mogu na sve strane…😭

Bar4me
Gost
Bar4me

Mislio sam da je kips skandinavski.

Donald
Gost
Donald

Da ja dugujem 100 e dosli bi mi uzet televiziju

Send this to a friend