Ekonomija

Klijenti IBM-a svoj novac moći će da podignu u Societe Generale, Hipotekarnoj i NLB banci

Deponenti Invest Banke Montenegro koja je u stečaju, svoje garantne depozite moći će da podignu u Societe Generale Montenegro, Hipotekarnoj i NLB banci, saopštio je direktor Fonda za zaštitu depozita Predrag Marković.

“Radi bržeg i efikasnijeg preuzimanja garantovanog depozita, preporučujemo svim fizičkim licima, deponentima Invest Banke Montenegro u stečaju (koji ne namjeravaju da garantovani depozit preuzmu u gotovom novcu) da do dana početka isplate, otvore račun u jednoj od izabranih banaka”, kazao je Marković.

Kako je dodao, o datumu početka isplate garantovanih depozita, adresi i radnom vremenu isplatnih mjesta, deponenti i javnost će biti blagovremeno obaviješteni.

<<<Žugić: Bez privremenih mjera Atlas i IBM ne bi živjele ni dan, odreagovali smo perfektno<<<

Podsjetimo, na današnjem kontrolnom saslušaju u parlamentu, guverner Centralne banke Radoje Žugić  je rekao da je uvođenje privremenih uprava u Atlas banku i Invest banku Montenegro bilo teško, ali da je najvažnije da je sačuvana finansijska stabilnost.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Roro
Gost
Roro

Samo otvorite račune,i sačekaćete malo😚

ND
Gost
ND

Dok jednom ne mrkne,drugom ne svane……

Truli
Gost
Truli

Knezevic nabro stotine miliona u dzep i sad bi da rusi drzavu..drzavu koja je koliko toliko stabilna..dje su redovna i sigurna sva primanja..drzavu koja nije ratovala..drzavu u kojoj svi manjinski narodi imaju sva prava..pod hitno u zatvor Knezevica..

Bojan
Gost
Bojan

Auuu ti si bas truo, al u glavu izgleda najvise.
Ovo nazivas stabilnom drzavom???

nemamime
Gost
nemamime

Stabilna država u kojoj za jednu noć nestanu dvije banke HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

100%
Gost
100%

Ovo se dešava u Crnoj Gori druže, smanji doživljaj

Podgoricanin
Gost
Podgoricanin

Oce da mu preuzmu klijente i prebace na njihove banke.

nemamime
Gost
nemamime

ozbiljno?

Bokelj
Gost
Bokelj

Ma za mi ove tajkune sto im je novac zarobljen oli su izgubili,a posebno one iz onog naseg tabloida,jer su najvise izgubili oni sto najvise bukaju pro novina i televizije….hahahaha….tuga i cemer!

Bada Bing
Gost
Bada Bing

Hahahahahahaha…..DK je crnogorska Dafina…..e cekat ce te svoj novac malo duze,zinuo vam zadnji dio tijela,htleli vece pa izgubi i ono iz vrece………hahahahahaha………Nema dzabe bez motike,za naum!

Trebaju mi pare
Gost
Trebaju mi pare

A šta je sa Atlas klijentima,koliko će te nas još vozati?

Misko
Gost
Misko

Trebaju mi pare@Cekaj dje si pozurio ima prioriteta na sendvic,inace bolje ti je poci na Cekanje kod Cetinja dako ce ti biti lakse,bice jos dosta sendvica od Amfija,prije no sto ces dobit novac nazad…….hahahahaha…..DK je potpuno “nevin”…..hahahahaha…..tragikomedija!

kriza
Gost
kriza

Kad će pare iz Atlas banke biti moguće podići?

Mirza
Gost
Mirza

Na kontrolnom saslusanju Guvernera u Skupstini danas je receno da ce se moratorijum (zabrana podizanja depozita koji ne predstavljaju licna primanja) produziti ako se banka ne dokapitalizuje 22 miliona. Mislim da se moratorijum može produžavati do maksimalno pola godine. Ukoliko neko preuzme vlasništvo nad bankom I izvrši dokapitalizaciju onda će se brže riješiti problem. Mislim da je šansa da Duško… Više »

Bankar
Gost
Bankar

Mirza@Znaj da kad brod tone i misevi bjeze sa njega,tako i sa bankom!

Baranin
Gost
Baranin

Ja sam prije 2-3 god od kada su poceli da ga prozivaju u Informeru moje pare prebacio u CKB. Dobro ce biti ako uopste i dobijes novac. Jer ako banka podje u stecaj… Fon za zastitu depozita treba da isplati 200miliona… A oni tih para nemaju, drzava mora da pozajmi novac da bi vratila deponentima njihov novac. Zakonski nije utvrdjemo… Više »

nebojša
Gost
nebojša

Ne znam kad će biti moguće podići,ali znam da su objavili da ova država preko ovog fonda ima pravo da prođe deset godina dok pare vrate.

Send this to a friend